Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Cobra Golf King Agera Putter Single Bend Right Hand 35

Cobra Golf King Agera Putter Single Bend Right Hand 35

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Cobra Golf King Agera Putter Single Bend Right Hand 35 z kategorie sport, outdoorové aktivity, golf, golfové hole, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Cobra Golf King Agera Putter Single Bend Right Hand 35 .

Detailní informace

Putter KING Agera je náš putter s nejvyšším MOI na 7540. Vyznačuje se nadrozměrným tvarem malletu a konstrukcí z více materiálů využívajících 3D tištěnou nylonovou vložku, hliníková, wolframová závaží a technologii SIK Face pro vytvoření našeho nejstabilnějšího a nejodolnějšího putteru ve 3D tištěné rodině.
Budoucnost začíná nyní.
Ve s...polupráci s HP jsme navrhli první rodinu 3D tištěných multimateriálových putterů, které posunou MOI a stabilitu na další úroveň. Putter KING Agera se vyznačuje nadrozměrným tvarem malletu a konstrukcí z více materiálů využívajících 3D tištěnou nylonovou mřížku, kovaný hliník, wolfram a technologii SIK Face k vytvoření našeho nejodpouštějícího putteru v rodině.
3D TISK
Složitá 3D tištěná nylonová mřížková kazeta optimalizuje rozložení hmotnosti v hlavě putteru, aby se vytvořilo nejvyšší možné MOI ve tvaru čepele pro konzistentnější a předvídatelnější rolování.
OCELOVÉ ŠASI
Ocelové šasi o hmotnosti 261 g snižuje těžiště a dodává konstrukční stabilitu pro podporu ostatních komponentů.
KOVANÁ HLINÍKOVÁ KORUNKA
Lehká 27 g kovaná hliníková korunka vytváří libovolnou váhu pro umístění většího množství hmoty po obvodu ke zvýšení MOI.
WOLFRÁMOVÉ ZÁVAŽÍ
Wolframové závaží o hmotnosti 53 gramů je kombinováno v přední a zadní části paty a špičky, aby se maximalizovala stabilita při puttech mimo střed pro zvýšenou konzistenci.
SIK FACE TECHNOLOGIE
Spolupracovali jsme se společnostmi SIK Golf a Bryson Dechambeau, abychom navrhli co nejpřesnější putter. Každá hliníková vložka tváře je vybavena patentovanou technologií SIK Golf Descending Loft Technology (DLT), která využívá čtyři klesající lofty k zajištění nejkonzistentnějšího úhlu rolování a launchu pro různé údery a úhly odpalu.
NEJKONZISTENTNĚJŠÍ ROLOVÁNÍ PRO KAŽDÝ ÚDER
Patentovaná technologie Descending Loft Technology (DLT) poskytuje konzistentní launch 1,5 stupně pro každý typ úderu. Ať už máte stoupající, neutrální nebo klesající úhel úderu, každý putt bude mít konzistentní start a trajektorii.
Věková skupina: Dospělý Preferovaná ruka: Pravá ruka Pohlaví: Pánské Pohlaví: Dámské Tvar hlavy: Single Bend Hmotnost hlavy: 385g Délka: 35" Lie: 70°

Produkt je výrobek značky Cobra Golf ,distribuovaný s EAN kódem 4050375949509.

Procházet zboží z kategorie Sport Cobra Golf, Outdoorové aktivity Cobra Golf, Golf Cobra Golf, Golfové hole Cobra Golf.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Cobra Golf King Agera Putter Single Bend Right Hand 35 a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, golf sleva, golfové hole sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cobra Golf a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cobra Golf najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Cobra Golf King Agera Putter Single Bend Right Hand 35
Právě si prohlížíte...

8490,- Kč