Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Cleveland CBX2 Tour Satin Wedge Right Hand Graphite Ladies 48-9 SB

Cleveland CBX2 Tour Satin Wedge Right Hand Graphite Ladies 48-9 SB

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Cleveland CBX2 Tour Satin Wedge Right Hand Graphite Ladies 48-9 SB z kategorie sport, outdoorové aktivity, golf, golfové hole, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Cleveland CBX2 Tour Satin Wedge Right Hand Graphite Ladies 48-9 SB .

Detailní informace

Tento dámský golfový wedge poskytuje vynikající rotaci a kontrolu pro hráče, kteří chtějí vylepšit svou hru. Design s dutou komorou a těžkou váhou ve špičce maximalizují MOI a obvodové vážení. Tři různé broušené podrážky, optimalizované loftem, připravené všestrannost na provedení dalších střely na hřišti. Vylepšená technologie vyrovnáván...í poskytuje těžiště předpětí špičky a vložka TPU Gelback zmenšuje vibrace. Technologie Rotex Face čtvrté generace poskytuje nejostřejší drážky Tour Zip pro nejvyšší rychlost a kontrolu her. Věková skupina: Dospělý Úhel odrazu (Bounce): 09° Barva: Chromová Země původu: Čína Preferovaná ruka: Pravá ruka Pohlaví: Dámské Loft: 48° Loft: 48° Sezóna: 2020 Barva podle výrobce: Chróm Flex: Lady

Produkt je výrobek značky Cleveland ,distribuovaný s EAN kódem 4994857002071.

Procházet zboží z kategorie Sport Cleveland, Outdoorové aktivity Cleveland, Golf Cleveland, Golfové hole Cleveland.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Chrome
  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Cleveland CBX2 Tour Satin Wedge Right Hand Graphite Ladies 48-9 SB a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, golf sleva, golfové hole sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cleveland a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cleveland najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Cleveland CBX2 Tour Satin Wedge Right Hand Graphite Ladies 48-9 SB
Právě si prohlížíte...

4190,- Kč