Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Callaway Epic Speed Fairway Wood 5 Right Hand Regular HZRDUS Smoke iM10 60 - 29% sleva

-29%
Callaway Epic Speed Fairway Wood 5 Right Hand Regular HZRDUS Smoke iM10 60

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Callaway Epic Speed Fairway Wood 5 Right Hand Regular HZRDUS Smoke iM10 60 z kategorie sport, outdoorové aktivity, golf, golfové hole, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Callaway Epic Speed Fairway Wood 5 Right Hand Regular HZRDUS Smoke iM10 60 .

Zlevněné zboží

Rychlost Epic Max Fairway v ultralehkém provedení zvyšuje rychlost míče a pomáhá hráčům na různé úrovni s různou rychlostí švihu, získat větší rychlost a odpálit míček.   Vysoká rychlost míče Vysoká rychlost míče začíná s Jailbreak A.I. Velocity Blades. Tento systém rozšiřuje a naklání čepele Jailbreak. Spolu s vyztužením těla umožňuje kovanému FA...CE CUP více se ohýbat. Výsledkem je vysoká rychlost míčku po celé úderové ploše.   Fast Ball Speeds Každý model a každá tvář je jedinečně navržena s použitím pokročilého A.I., který klade velký důraz na rychlost míčku uprostřed úderové plochy.   Zvýšené odpuštění Nadrozměrná hlava v kombinaci s mělkou tváří umožňuje, aby se dřeva Epic MAX extrémně snadno spouštěly.   Spuštění a rotace Spuštění a rotace jsou laditelné pomocí 2 a 14 g závaží. Pro větší odpuštění použijte těžkou váhu vzadu nebo těžkou váhu zepředu pro nižší vzlet a spin.Rychlost
Epic Max Fairway v ultralehkém provedení zvyšuje rychlost míče a pomáhá hráčům na různé úrovni s různou rychlostí švihu, získat větší rychlost a odpálit míček.
 
Vysoká rychlost míče
Vysoká rychlost míče začíná s Jailbreak A.I. Velocity Blades. Tento systém rozšiřuje a naklání čepele Jailbreak. Spolu s vyztužením těla umožňuje kovanému FACE CUP více se ohýbat. Výsledkem je vysoká rychlost míčku po celé úderové ploše.
 
Fast Ball Speeds
Každý model a každá tvář je jedinečně navržena s použitím pokročilého A.I., který klade velký důraz na rychlost míčku uprostřed úderové plochy.
 
Více rychlosti + odpuštění
Vysoce pevná ocel C300 Maraging Steel poskytuje vynikající pevnost a pružnost, zatímco Face Cup poskytuje rychlost a konzistenci rotace po celé tváři.
 
Silný let míčku
Přední těžiště (CG) je kombinované se špičkou, která podporuje silný let míčku, vynikající robustnost rotace a konzistentní rozptýlení tvaru střely. Nastavitelnost: Ne Věková skupina: Dospělý Země původu: Čína Preferovaná ruka: Pravá ruka Flex: Regular Pohlaví: Pánské Loft: 18° Sezóna: 2021 Model shaftu: HZRDUS Smoke iM10 60

Produkt je výrobek značky Callaway ,distribuovaný s EAN kódem 0194518238762.

Procházet zboží z kategorie Sport Callaway, Outdoorové aktivity Callaway, Golf Callaway, Golfové hole Callaway.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro muže
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Callaway Womens Brushed Heather Hoodie True Navy Heather S

Velikost S / Blue / Elastane Polyester / Pro ženy / Callaway
1 322,- Kč
Detail

Callaway Womens Solid Sun Protection 1/4 Zip Brilliant White 2XL

Velikost 2XL / White / Recycled Polyester Elastane / Pro ženy / Callaway
1 254,- Kč
Detail

Callaway V-Neck Colorblock Dress Blue Indigo M

Velikost M / Blue / Elastane Polyester / Pro ženy / Callaway
2 017,- Kč
Detail

Callaway Racer Back Flounge Dress Peacoat L

Velikost L / Blue / Polyester Elastane / Pro ženy / Callaway
1 968,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Callaway Epic Speed Fairway Wood 5 Right Hand Regular HZRDUS Smoke iM10 60 a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, golf sleva, golfové hole sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Callaway a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Callaway najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Callaway Epic Speed Fairway Wood 5 Right Hand Regular HZRDUS Smoke iM10 60
Právě si prohlížíte... - 29% sleva

6090,- Kč