Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

1 089,- Kč
Detail

Tefal FX 100015

Tefal FX 100015
Tefal FX 100015
Tefal FX 100015
Tefal FX 100015

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Tefal FX 100015 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, fritézy, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Tefal FX 100015 .

Detailní informace

Fritovací hrnec Tefal FX 100015 Máte rádi smažené jídlo, ale dopřejete si ho pouze občas, protože je pro vás moc těžké a nezdravé? Pokud ano, tak se fritovací hrnec Tefal FX 100015 stane nenahraditelným pomocníkem ve vaší kuchyni. Tento chytrý přístroj na rozdíl od konkurenčních výrobků nepotřebuje k přípravě pokrmů ani kapku oleje. Díky tomu je jídlo stejně chutné, jako s použitím oleje, ale o hodně zdravější. Pro dosažení dokonalých výsledků si můžete na termostatu nastavit teplotu od 150°C až 200°C. Vždy tedy naleznete potřebnou teplotu, aby... vaše jídlo bylo dokonalé. ​Nejvíce ale určitě ocení, že je možné tohoto pomocníka vložit do myčky a vyhnout se tak neoblíbenému umývání. Zdravé smažení Svoje oblíbená jídla si můžete připravit buď úplně bez oleje, nebo s pouhým minimem. Hranolky či bramboráky už u vás doma nebudou jen výjimečně, ale budete si moci na jejich zdravé variantě pochutnat kdykoliv budete chtít a to bez výčitek svědomí. Od teď si budete moci každý den pochutnat na zdravém a přitom chutném jídle. Fritovací hrnec Tefal FX 100015 se pyšní pokročilou technologií Air Pulce. Ta se stará o dokonalé proudění horkého vzduchu. Díky tomu bude jídlo nezaměnitelně křupavé na povrchu a přitom šťavnaté uvnitř. Všestrané využití Fritovací hrnec Tefal FX 100015 zvládne hned několik druhů přípravy jídla, takže si vždy bez problémů vybere tu, kterou zrovna potřebujete. Smažení Pečení Grilování Další výhodou je, že přístroj budete moci používat častěji a nebude vám tedy v kuchyni překážet.

Produkt je výrobek značky Tefal ,distribuovaný s EAN kódem 3045386373956.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Tefal, Kuchyně a jídelny Tefal, Kuchyňské spotřebiče Tefal, Fritézy Tefal.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Horkovzdušná fritéza Electrolux E6AF1-4ST, 3,5l

Velikost 330 mm / Nerezová ocel / Plast, Nerezová ocel,Plast, Nerezová ocel / Electrolux
3 199,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Tefal FX 100015 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, fritézy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tefal a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tefal najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tefal FX 100015
Právě si prohlížíte...

2510,- Kč