Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Horkovzdušná fritéza Electrolux E6AF1-4ST, 3,5l

Velikost 330 mm / Nerezová ocel / Plast, Nerezová ocel,Plast, Nerezová ocel / Electrolux
3 199,- Kč
Detail

Fritéza Concept Quick fry FR1010, 2,5l

Fritéza Concept Quick fry FR1010, 2,5l
Fritéza Concept Quick fry FR1010, 2,5l
Fritéza Concept Quick fry FR1010, 2,5l
Fritéza Concept Quick fry FR1010, 2,5l

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Fritéza Concept Quick fry FR1010, 2,5l z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, fritézy, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Fritéza Concept Quick fry FR1010, 2,5l .

Detailní informace

Fritéza Concept Quick fry FR1010 Rychlá příprava Chcete si doma vychutnat křupavé hranolky, šťavnaté řízky nebo voňavé koblihy? Fritéza QUICK FRY Concept FR1010 vám toto přání splní. Všechny smažené pochoutky připraví během chvilky. Díky průzoru ve víku budete mít nad připravovanými pokrmy kontrolu, aniž byste museli fritézu otevírat. Snadné ovládání Pomocí dvou otočných knoflíku si snadno nastavíte teplotu a čas přípravy. Teplotu můžete plynule regulovat od 130 do 190 °C. Světelná kontrolka vám dá vědět kdy se nahřeje na požadovanou teplotu. Č...asový spínač umožňuje nastavení v rozmezí od 5 do 30 minut. Nechybí ani tlačítko pro bezpečné otevírání víka a praktická sklopná rukojeť, díky které můžete koš ovládat, aniž byste museli fritézu otevírat. Velký objem Fritéza nabízí velký objem 2,5 l, takže v ní pohodlně připravíte jídlo pro celou rodinu. Můžete snadno a rychlo připravit chutnou večeři nebo oběd. Bezpečnost na prvním místě Fritéza FR1010 je vybavena protiskluzovými nožičkami pro lepší stabilitu během práce. Vnější povrch fritézy je tepelně izolovaný, takže zůstává chladný na dotek a nemusíte mít strach, že se o něj spálíte. Díky vyjímatelné vnitřní nádobě je čištění velmi jednoduché a zabere minimum času.

Produkt je výrobek značky Concept ,distribuovaný s EAN kódem 8595631009161.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Concept, Kuchyně a jídelny Concept, Kuchyňské spotřebiče Concept, Fritézy Concept.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 089,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Fritéza Concept Quick fry FR1010, 2,5l a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, fritézy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Concept a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Concept najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fritéza Concept Quick fry FR1010, 2,5l
Právě si prohlížíte...

1999,- Kč