Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Horkovzdušná fritéza Electrolux E6AF1-4ST, 3,5l

Velikost 330 mm / Nerezová ocel / Plast, Nerezová ocel,Plast, Nerezová ocel / Electrolux
3 199,- Kč
Detail
1 089,- Kč
Detail

Fritéza Concept FR3500, 3,5l

Fritéza Concept FR3500, 3,5l
Fritéza Concept FR3500, 3,5l
Fritéza Concept FR3500, 3,5l
Fritéza Concept FR3500, 3,5l

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Fritéza Concept FR3500, 3,5l z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, fritézy, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Fritéza Concept FR3500, 3,5l .

Detailní informace

Fritéza Concept FR3500, 3,5 l Zdravý způsob smažení Horkovzdušná fritéza FR3500 vám nabídne zdravou alternativu přípravy smažených pochoutek. Díky cirkulaci horkého vzduchu získáte bez použití oleje chutné a křupavé pokrmy. Zaručí vám rovnoměrné propečení jídla s menším obsahem kalorií, cholesterolu a tuku. Rozmanité využití Horkovzdušná fritéza FR3500 je univerzální pomocník do každé kuchyně. Díky velkému 3,5 l koši v ní pohodlně připravíte jídlo pro celou rodinu. Ušetří vám spoustu času, energie i místa v kuchyni. Dokáže zastat práci hned něk...olika spotřebičů. Kromě zdravého smažení v ní můžete péct nebo grilovat. V okamžiku připravíte téměř jakékoliv jídlo od domácích hranolek, masa, zeleniny až po lahodný dezert. Intuitivní ovládání Velký dotykový LED displej zaručí přehledné a intuitivní ovládání. Stačí si zvolit jeden z 8 přednastavených programů - steak, kuře, mořské plody, ryby, pizza, hranolky, pečení, zelenina. Fritéza sama nastaví čas přípravy a požadovanou teplotu. Až bude vše hotové, upozorní vás zvukovým signálem. Teplotu můžete regulovat také manuálně v rozmezí od 80 – 200 °C a využít časovač, který vám pohlídá potřebnou dobu přípravy. Bezpečnost Horkovzdušná fritéza FR3500 je opatřena bezpečnostní pojistkou proti přehřátí a praktickou rukojetí, která i během provozu zůstává chladná na dotek. Vyjímatelný koš je opatřen nepřilnavým povrchem, takže se v něm pokrmy nepřipalují, a lze ho mýt v myčce. Protiskluzová ochrana zajistí maximální stabilitu během práce.

Produkt je výrobek značky Concept ,distribuovaný s EAN kódem 8595631008775.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Concept, Kuchyně a jídelny Concept, Kuchyňské spotřebiče Concept, Fritézy Concept.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Fritéza Concept FR3500, 3,5l a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, fritézy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Concept a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Concept najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fritéza Concept FR3500, 3,5l
Právě si prohlížíte...

2414,- Kč