Univerzální temperované sklo 5.1’’- 5.3’’ CellularLine SECOND GLASS - 48% sleva

-48%
Univerzální temperované sklo 5.1’’- 5.3’’ CellularLine SECOND GLASS
309 599 441
309,- Kč

Původní cena: 599,- Kč


Hodnocení:


Univerzální temperované sklo 5.1’’- 5.3’’ CellularLine SECOND GLASS z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, fólie a kryty na elektroniku, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Univerzální temperované sklo 5.1’’- 5.3’’ CellularLine SECOND GLASS .

Zlevněné zboží

Univerzální temperované sklo na displej mobilního telefonu o velikosti 5.1’’- 5.3’’ CellularLine SECOND Glass je špičková ochrana proti mechanickému poškození displeje. CellularLine Second Glass ochranné tvrzené sklo je vyrobeno ze speciálně zpracovaného skla. Váš mobilní telefon bude s tímto pevným a tenkým temperovaným sklem CellularLine Second Glass mít maximální ochranu. Tvrzené sklo se velmi jednoduše nanáší, nevznikají žádné mezery mezi LCD displejem a sklem CellularLine Second Glass, a proto je citlivost dotykové obrazovky nedotčena a ta...ké viditelnost je perfektní. Pro úplnou ochranu vašeho mobilu doporučujeme ještě objednat silikonové pouzdro. Na našich prodejnách

Produkt je výrobek značky Cellularline ,distribuovaný s EAN kódem 8018080252518.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Cellularline, Elektronika – příslušenství Cellularline, Fólie a kryty na elektroniku Cellularline.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Univerzální temperované sklo 5.1’’- 5.3’’ CellularLine SECOND GLASS a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, fólie a kryty na elektroniku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cellularline a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cellularline najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Univerzální temperované sklo 5.1’’- 5.3’’ CellularLine SECOND GLASS
Právě si prohlížíte... - 48% sleva

309,- Kč