Tvrzené sklo SWISSTEN ULTRA DURABLE 3D samsung G955 galaxy S8 plus transparentní - 39% sleva

-39%
Tvrzené sklo SWISSTEN ULTRA DURABLE 3D samsung G955 galaxy S8 plus transparentní
339 559 1319
339,- Kč

Původní cena: 559,- Kč


Hodnocení:


Tvrzené sklo SWISSTEN ULTRA DURABLE 3D samsung G955 galaxy S8 plus transparentní z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, fólie a kryty na elektroniku, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Tvrzené sklo SWISSTEN ULTRA DURABLE 3D samsung G955 galaxy S8 plus transparentní .

Zlevněné zboží

Tvrzené sklo Swissten ULTRA DURABLE 3D GLASS na mobilní telefon samsung G955 galaxy S8 plus představuje nejlepší ochranu displeje vysoké tvrdosti 9H. Ultra odolné temperované sklo 3D skvěle padne na váš smartphone díky zakřivení hran a zároveň dokáže odolat velmi silným nárazům a zabrání škrábancům od ostrých předmětů. Ochranné tvrzené sklo Swissten Ultra Durable 3D zaručuje větší pružnost a pevnost vzhledem k použité technologii vrstvení materiálů. Vrchní vrstva se speciální oleofóbní úpravou má vynikající citlivost a omezuje nevzhledné otisky... prstů. Další vrstva z polyetylénu při poškození zabraňuje roztříštění skla. Spodní část skla je opatřena tenkou adhesivní silikonovou vrstvou, která výrazně zlepšuje přilnavost. Jednoduchá aplikace, plná transparentnost, 3D zakřivení hran, vysoká odolnost 9H a skvělá přilnavost - to vše dělá z temperovaného skla Swissten Ultra Durable 3D perfektní ochranu displeje pro každého uživatele mobilního telefonu. Vlastnosti skla SWISSTEN Ultra Durable 3D: skvělá ochrana...

Produkt je výrobek značky Swissten ,distribuovaný s EAN kódem 8595217450912.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Swissten, Elektronika – příslušenství Swissten, Fólie a kryty na elektroniku Swissten.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tvrzené sklo SWISSTEN ULTRA DURABLE 3D samsung G955 galaxy S8 plus transparentní a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, fólie a kryty na elektroniku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Swissten a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Swissten najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tvrzené sklo SWISSTEN ULTRA DURABLE 3D samsung G955 galaxy S8 plus transparentní
Právě si prohlížíte... - 39% sleva

339,- Kč