Tvrzené sklo Swissten Full Glue, Color Frame, Case Friendly pro Samsung Galaxy A21s, černá

Tvrzené sklo Swissten Full Glue, Color Frame, Case Friendly pro Samsung Galaxy A21s, černá
159 139 488
159,- Kč

Původní cena: 139,- Kč


Hodnocení:


Tvrzené sklo Swissten Full Glue, Color Frame, Case Friendly pro Samsung Galaxy A21s, černá z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, fólie a kryty na elektroniku, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Tvrzené sklo Swissten Full Glue, Color Frame, Case Friendly pro Samsung Galaxy A21s, černá .

Detailní informace

Tvrzené sklo Swissten Full Glue je podlepené po celé ploše, takže na zařízení bude držet pevně a nebude se snadno odlepovat. Kryje celý displej přístroje až k jeho okrajům, ale zároveň není tek velké, aby překáželo ochranému krytu zařízení. Toto sklo můžete používat s jakýmkoliv ochraným krytem telefonu! Tvrdost 9H odolává poškrábání, kvalitní sklo zajišťuje 100% průhlednost a neovlivňuje barvy, jas ani dotyk displeje. Vlastnosti: Chrání displej až k okrajům Lepení po celé ploše skla 100% průhlednost Kompatibilní se všemi kryty Oleofobní vrstva... Tloušťka 0,3 mm Barva : černá Kompatibilní : Samsung Galaxy A21s

Produkt je výrobek značky Swissten ,distribuovaný s EAN kódem 8595217471641.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Swissten, Elektronika – příslušenství Swissten, Fólie a kryty na elektroniku Swissten.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tvrzené sklo Swissten Full Glue, Color Frame, Case Friendly pro Samsung Galaxy A21s, černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, fólie a kryty na elektroniku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Swissten a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Swissten najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tvrzené sklo Swissten Full Glue, Color Frame, Case Friendly pro Samsung Galaxy A21s, černá
Právě si prohlížíte...

159,- Kč