Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Tvrzené sklo Roar 5D pro Xiaomi Redmi 9A, Redmi 9C, Redmi 9I, černá

Tvrzené sklo Roar 5D pro Xiaomi Redmi 9A, Redmi 9C, Redmi 9I, černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Tvrzené sklo Roar 5D pro Xiaomi Redmi 9A, Redmi 9C, Redmi 9I, černá z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, fólie a kryty na elektroniku, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Tvrzené sklo Roar 5D pro Xiaomi Redmi 9A, Redmi 9C, Redmi 9I, černá .

Detailní informace

Tvrzené sklo Roar 5D pro mobilní telefon Xiaomi Redmi 9A, Redmi 9C, Redmi 9I. Pokud vyžadujete to nejlepší pro Váš telefon, dopřejte si 5D tvrzené sklo, které zakryje celý displej a poskytne mu tak potřebnou spolehlivou ochranu. Vrstva z tvrzeného skla zaručuje vysokou odolnost proti nárazům, škrábancům, odřením a jiným poškozením. 5D sklo je 5x odolnější než jiná tvrzená skla a při prasknutí zůstává vrstva nadále celistvá (střepy drží pohromadě). Model 5D se liší od svých předchůdců svým tvarovaným rámem, který chrání displej až k samotnému ok...raji telefonu, avšak už nikdy nezpůsobí obtížnou aplikaci obalu či krytu. Vlastnosti: Je velice odolné proti poškrábání celoplošné, plné lepení Snadná instalace bez vzduchových bublin Velmi dobře se čistí 100% průhlednost (transparent) Tlošťka 0,3mm Tvrdost Asashi tvrzeného skla 9H po celé ploše Kompatibilní: Xiaomi Redmi 9A, Redmi 9C, Redmi 9I Barva: black / černá

Produkt je výrobek značky Roar ,distribuovaný s EAN kódem 5903396083426.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Roar, Elektronika – příslušenství Roar, Fólie a kryty na elektroniku Roar.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tvrzené sklo Roar 5D pro Xiaomi Redmi 9A, Redmi 9C, Redmi 9I, černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, fólie a kryty na elektroniku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Roar a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Roar najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tvrzené sklo Roar 5D pro Xiaomi Redmi 9A, Redmi 9C, Redmi 9I, černá
Právě si prohlížíte...

599,- Kč