Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Tvrzené sklo pro Apple iPHONE 6

Tvrzené sklo pro Apple iPHONE 6

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Tvrzené sklo pro Apple iPHONE 6 z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, fólie a kryty na elektroniku, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Tvrzené sklo pro Apple iPHONE 6 .

Detailní informace

Tvrzené sklo pro chytrý mobilní telefon Apple iPHONE 6 (4,7") nabízí kvalitní a extrémní ochranu displeje a dotykové plochy. Tento na míru šitý ochranný film zabraňuje poškrábání, ale současně zamezí vzniku nevzhledných otisků prstů na displeji telefonu Apple iPHONE 6 (4,7"). Tvrzené sklo umožňuje rozložení světla přesně a rovnoměrně na displej mobilu a poskytuje jasný, živý obraz. Křišťálově jasné tvrzené sklo které chrání váš displej telefonu před poškozením, aniž by byl ohrožen jas displeje. Tvrzené sklo dokonale přilne k obrazovce tak, aby ...se zabránilo tvorbě vzduchových bublin.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tvrzené sklo pro Apple iPHONE 6 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, fólie a kryty na elektroniku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Tvrzené sklo pro Apple iPHONE 6
Právě si prohlížíte...

299,- Kč