Tvrzené sklo pro Apple iPhone 5/5S/SE

Tvrzené sklo pro Apple iPhone 5/5S/SE
299 299 653
299,- Kč

Původní cena: 299,- Kč


Hodnocení:


Tvrzené sklo pro Apple iPhone 5/5S/SE z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, fólie a kryty na elektroniku, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Tvrzené sklo pro Apple iPhone 5/5S/SE .

Detailní informace

Tvrzené sklo na mobilní telefon Apple iPhone 5/5S/SE. Tvrzené sklo 9H je novinkou na českém trhu, sklo je ultra slim tenké 0,3 mm.Tvrzené sklo na telefon Apple iPhone 5/5S/SE je velmi pevné a tenké a jednoduše se nanáší na displej telefonu, při aplikaci nevytváří nepříjemné bublinky jako klasické ochranné fólie. Tvrzené sklo pro telefon Apple iPhone 5/5S/SE má vyšší světelnou propustnost a unikátní antireflexní vlastnosti. Displej telefonu je tak lépe čitelný i na ostrém denním světle. Tvrzené sklo dosahuje tvrdosti až 9H, takže dokonale brání ...poškrábání při jakékoliv situaci a působí proti prasknutí samotného displeje například při nechtěném pádu. Oleofobní povlak skla 9H zamezuje ulpívání otisků prstů a jiných nečistot na displeji telefonu Apple iPhone 5/5S/SE. Tvrzené sklo dosahuje tloušťky pouhých 0,3 mm a přesně dosedne na své místo na displeje mobilního telefonu Apple iPhone 5/5S/SE. Tvrzené sklo můžete dokonce i umýt a znovu použít, protože je opatřeno silikonovým nátěrem zabraňujícím poškození...

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tvrzené sklo pro Apple iPhone 5/5S/SE a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, fólie a kryty na elektroniku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Tvrzené sklo pro Apple iPhone 5/5S/SE
Právě si prohlížíte...

299,- Kč