Tvrzené sklo Mocolo 5D pro Apple iPhone 12/12 Pro, černá

Tvrzené sklo Mocolo 5D pro Apple iPhone 12/12 Pro, černá
209 209 460
209,- Kč

Původní cena: 209,- Kč


Hodnocení:


Tvrzené sklo Mocolo 5D pro Apple iPhone 12/12 Pro, černá z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, fólie a kryty na elektroniku, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Tvrzené sklo Mocolo 5D pro Apple iPhone 12/12 Pro, černá .

Detailní informace

Pokud vyžadujete to nejlepší pro Váš telefon Apple iPhone 12/12 Pro, dopřejte si 5D tvrzené sklo, které zakryje celý displej a poskytne mu tak potřebnou spolehlivou ochranu. Vrstva z tvrzeného skla zaručuje vysokou odolnost proti nárazům, škrábancům, odřením a jiným poškozením. 5D sklo je 5x odolnější než jiná tvrzená skla a při prasknutí zůstává vrstva nadále celistvá (střepy drží pohromadě). Tvrzené sklo je jednou z nejvyspělejších ochran displeje navrženou přímo pro modely iPhone se zakřiveným displejem. Model 5D se liší od svých předchůdců ...svým tvarovaným rámem, který chrání displej až k samotnému okraji telefonu, už nikdy nezpůsobí obtížnou aplikaci obalu či krytu. Má totiž tloušťku pouhých 0,26 mm, což se projeví i na zachování jasnosti displeje. Kompatibilní: Apple iPhone 12/12 Pro Barva: black / černá

Produkt je výrobek značky Mocolo ,distribuovaný s EAN kódem 8596311123924.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Mocolo, Elektronika – příslušenství Mocolo, Fólie a kryty na elektroniku Mocolo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tvrzené sklo Mocolo 5D pro Apple iPhone 12/12 Pro, černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, fólie a kryty na elektroniku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mocolo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mocolo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tvrzené sklo Mocolo 5D pro Apple iPhone 12/12 Pro, černá
Právě si prohlížíte...

209,- Kč