Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Tvrzené sklo Kisswill univerzální pro displeje 5,5"

Tvrzené sklo Kisswill univerzální pro displeje 5,5

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Tvrzené sklo Kisswill univerzální pro displeje 5,5" z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, fólie a kryty na elektroniku, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Tvrzené sklo Kisswill univerzální pro displeje 5,5" .

Detailní informace

Tvrzené sklo Kisswill je výbornou formou ochrany na displej 5.5", tvrzené sklo Kisswill je vyráběno pouze z těch nejkvalitnějších materiálů. Tvrzené sklo vřele doporučujeme pro jeho vynikající vlastnosti ochránit displej 5.5" vašeho telefonu. Sklo Kisswill se nikdy nepoškrábe, absolutně zabrání jakémukoliv poškození displeje mobilu. Výhodou skla Kisswill je to, že je velmi tenké, a to pouze 0,33 mm. Tvrzené sklo má velmi malou hmotnost, a proto se téměř neprojeví na váze vašeho mobilu.

Produkt je výrobek značky Kisswill ,distribuovaný s EAN kódem 8592118835787.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Kisswill, Elektronika – příslušenství Kisswill, Fólie a kryty na elektroniku Kisswill.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tvrzené sklo Kisswill univerzální pro displeje 5,5" a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, fólie a kryty na elektroniku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kisswill a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kisswill najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tvrzené sklo Kisswill univerzální pro displeje 5,5"
Právě si prohlížíte...

149,- Kč