Tvrzené sklo Kisswill pro Lenovo Moto G4 Plus

Tvrzené sklo Kisswill pro Lenovo Moto G4 Plus
179 179 2042
179,- Kč

Původní cena: 179,- Kč


Hodnocení:


Tvrzené sklo Kisswill pro Lenovo Moto G4 Plus z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, fólie a kryty na elektroniku, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Tvrzené sklo Kisswill pro Lenovo Moto G4 Plus .

Detailní informace

Tvrzené sklo Kisswill je nekompromisní skleněná ochrana pro displej Vašeho mobilního telefonu Lenovo Moto G4 Plus chránící displej před poškrábáním. Tvrzené sklo Kisswill je vyrobeno pro co nejlepší ochranu a zároveň pro dokonalý pocit při ovládání dotykového displeje. Sklo je složeno z pevného tvrzeného skla o tloušťce pouhých 0,3 mm a ze speciální silikonové protiskluzové vrstvy, která dokonale přilne k dotykovému displeji mobilu. Tento typ konstrukce zaručuje na jednu stranu vysokou pevnost a na stranu druhou dokonalou instalaci, která nezan...echá jedinou bublinku.

Produkt je výrobek značky Kisswill ,distribuovaný s EAN kódem 8595642247934.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Kisswill, Elektronika – příslušenství Kisswill, Fólie a kryty na elektroniku Kisswill.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tvrzené sklo Kisswill pro Lenovo Moto G4 Plus a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, fólie a kryty na elektroniku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kisswill a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kisswill najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tvrzené sklo Kisswill pro Lenovo Moto G4 Plus
Právě si prohlížíte...

179,- Kč