Tvrzené sklo Forever pro Apple iPhone XS Max/11 Pro Max

Tvrzené sklo Forever pro Apple iPhone XS Max/11 Pro Max
219 219 882
219,- Kč

Původní cena: 219,- Kč


Hodnocení:


Tvrzené sklo Forever pro Apple iPhone XS Max/11 Pro Max z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, fólie a kryty na elektroniku, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Tvrzené sklo Forever pro Apple iPhone XS Max/11 Pro Max .

Detailní informace

Tvrzené sklo značky Forever na mobilní telefon Apple iPhone XS Max/11 Pro Max. Sklo určené pro nejnovější smartphony Vám zajistí účinnou ochranu zařízení před poškrábáním a poškozením. Snadná instalace a neovlivní vzhled zařízení. Sklo je odolné vůči kapalným látkám a je zcela transparentní. Tloušťka skla je 0,33 mm. Díky unikátní technologii nezanechává bublinky a vy si tak přítomnost spolehlivého ochránce displeje ani neuvědomíte. Tvrzené sklo se vyznačuje mnoha podstatnými výhodami: Je velice odolné proti poškrábání Omezuje odlesky 100% průh...lednost (transparent) Vysoká citlivost dotyku Snadná instalace bez vzduchových bublin Velmi dobře se čistí kompatibilní : Apple iPhone XS Max/11 Pro Max Barva: transparentní

Produkt je výrobek značky Forever ,distribuovaný s EAN kódem 5900495698704.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Forever, Elektronika – příslušenství Forever, Fólie a kryty na elektroniku Forever.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tvrzené sklo Forever pro Apple iPhone XS Max/11 Pro Max a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, fólie a kryty na elektroniku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Forever a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Forever najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tvrzené sklo Forever pro Apple iPhone XS Max/11 Pro Max
Právě si prohlížíte...

219,- Kč