Tvrzené sklo Celly Glass antiblueray pro Xiaomi Redmi 5

Tvrzené sklo Celly Glass antiblueray pro Xiaomi Redmi 5
299 299 1016
299,- Kč

Původní cena: 299,- Kč


Hodnocení:


Tvrzené sklo Celly Glass antiblueray pro Xiaomi Redmi 5 z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, fólie a kryty na elektroniku, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Tvrzené sklo Celly Glass antiblueray pro Xiaomi Redmi 5 .

Detailní informace

Ochranné tvrzené sklo Celly Glass antiblueray na mobilní telefon Xiaomi Redmi 5 je ta nejlepší ochrana pro displej vašeho telefonu. Temperované sklo na displej mobilu je až 5x krát odolnější než samotný displej. Při aplikaci tvrzeného skla nevznikají žádné bublinky jako u ochranných folií na displej. Pro perfektní ochranu vašeho telefonu kvalitní ochranné tvrzené sklo značky CELLY. Přídavné tvrzené sklo na displej CELLY Glass nezhoršuje barvy ani čitelnost displeje. Sklo je opatřeno ANTI-BLUE-RAY vrstvou, chránící vaše oči před UV paprsky vyzař...ované displejem vašeho mobilního telefonu. Investice do ochrany vašeho mobilního telefonu se rozhodně vyplatí! Předcházejte nákladům na opravu nebo výměnu displeje, jehož cena může dosáhnout mnohem více. Pro úplnou ochranu vašeho mobilu vám ještě doporučujeme pořídit si ochranné pouzdro na Xiaomi Redmi 5. Vlastnosti:

Produkt je výrobek značky Celly ,distribuovaný s EAN kódem 8021735741947.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Celly, Elektronika – příslušenství Celly, Fólie a kryty na elektroniku Celly.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tvrzené sklo Celly Glass antiblueray pro Xiaomi Redmi 5 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, fólie a kryty na elektroniku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Celly a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Celly najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tvrzené sklo Celly Glass antiblueray pro Xiaomi Redmi 5
Právě si prohlížíte...

299,- Kč