Tvrzené sklo CellularLine CAPSULE pro Apple iPhone X/XS/11 Pro

Tvrzené sklo CellularLine CAPSULE pro Apple iPhone X/XS/11 Pro
449 449 1786
449,- Kč

Původní cena: 449,- Kč


Hodnocení:


Tvrzené sklo CellularLine CAPSULE pro Apple iPhone X/XS/11 Pro z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, fólie a kryty na elektroniku, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Tvrzené sklo CellularLine CAPSULE pro Apple iPhone X/XS/11 Pro .

Detailní informace

Extrémně tvrdé, velice odolné, extra tenké je tvrzené sklo CellularLine CAPSULE pro ochranu dotykového displeje mobilního telefonu Apple iPhone X/XS/11 Pro. Sklo chrání celou čelní stranu mobilu, dosahuje až k okrajům displeje. Po instalaci skla nejsou patrné žádné mezery mezi LCD a sklem.

Produkt je výrobek značky Cellularline ,distribuovaný s EAN kódem 8018080308932.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Cellularline, Elektronika – příslušenství Cellularline, Fólie a kryty na elektroniku Cellularline.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tvrzené sklo CellularLine CAPSULE pro Apple iPhone X/XS/11 Pro a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, fólie a kryty na elektroniku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cellularline a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cellularline najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tvrzené sklo CellularLine CAPSULE pro Apple iPhone X/XS/11 Pro
Právě si prohlížíte...

449,- Kč