Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Tvrzené sklo Blue Star PRO pro Samsung Galaxy S8, Full face, black

Tvrzené sklo Blue Star PRO pro Samsung Galaxy S8, Full face, black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Tvrzené sklo Blue Star PRO pro Samsung Galaxy S8, Full face, black z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, fólie a kryty na elektroniku, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Tvrzené sklo Blue Star PRO pro Samsung Galaxy S8, Full face, black .

Detailní informace

Jedinečná a dokonalá ochrana v podobě tvrzeného skla Blue Star PRO pro displej chytrého mobilního telefonu Samsung Galaxy S8 chrání displej před škrábanci a prachem. Sklo Blue Star PRO je vyrobeno pro co nejlepší ochranu a pro dokonalý pocit při ovládání dotykového displeje telefonu. Sklo o tloušťce pouhých 0,3 mm je složeno ze speciální silikonové protiskluzové vrstvy, která dokonale přilne na dotykový displej mobilu. Tvrzené sklo Blue Star zaručí velmi vysokou pevnost a snadnou a suchou instalaci, která nezanechává jedinou bublinku nebo odstá...vající část nebo roh.

Produkt je výrobek značky Blue Star ,distribuovaný s EAN kódem 5901737868640.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Blue Star, Elektronika – příslušenství Blue Star, Fólie a kryty na elektroniku Blue Star.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tvrzené sklo Blue Star PRO pro Samsung Galaxy S8, Full face, black a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, fólie a kryty na elektroniku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Blue Star a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Blue Star najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tvrzené sklo Blue Star PRO pro Samsung Galaxy S8, Full face, black
Právě si prohlížíte...

369,- Kč