Tvrzené sklo 9H pro Samsung Galaxy J5 J500

Tvrzené sklo 9H pro Samsung Galaxy J5 J500
299 299 319
299,- Kč

Původní cena: 299,- Kč


Hodnocení:


Tvrzené sklo 9H pro Samsung Galaxy J5 J500 z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, fólie a kryty na elektroniku, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Tvrzené sklo 9H pro Samsung Galaxy J5 J500 .

Detailní informace

Tvrzené sklo 9H pro Samsung Galaxy J5 (J500) je nový způsob ochrany displeje vašeho mobilního telefonu před poškozením, nečistotami a škrábanci. Toto tvrzené sklo 9H pro Samsung Galaxy J5 se nanáší a lepí snadněji než ochranné fólie, přináší velmi kvalitní ochranu displeje mobilního telefonu dokonce i před mechanickými nárazy (např. když telefon upadne). Tvrzené sklo 9H je velmi pevné a tenké, tloušťka skla je pouhých 0,3mm. Skla jsou přizpůsobena tvaru telefonů a mají v sobě výřezy, které přesně kopírují tlačítka na telefonu Samsung Galaxy J5.... Doporučujeme vám pořídit si tuto spolehlivou ochranu vašeho mobilu, která umožňuje jeho naprosto přirozené ovládání a zároveň chrání a zabraňuje jakémukoliv poškození displeje. Touto malou investicí do ochrany vašeho mobilního telefonu předejdete větším nákladům na opravu nebo výměnu displeje, jejíž cena se u dražších dotykových telefonů pohybuje až do výše 4000 kč.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tvrzené sklo 9H pro Samsung Galaxy J5 J500 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, fólie a kryty na elektroniku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Tvrzené sklo 9H pro Samsung Galaxy J5 J500
Právě si prohlížíte...

299,- Kč