Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Tvrzené Sklo 0.3mm pro Huawei Ascend P7

Tvrzené Sklo 0.3mm pro Huawei Ascend P7

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Tvrzené Sklo 0.3mm pro Huawei Ascend P7 z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, fólie a kryty na elektroniku, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Tvrzené Sklo 0.3mm pro Huawei Ascend P7 .

Detailní informace

Tvrzené sklo Pudini je výbornou formou ochrany vašeho mobilního telefonu Huawei Ascend P7, protože je vyráběno pouze z nejkvalitnějších materiálů. Vřele doporučujeme toto sklo pro jeho vlastnosti ochránit displej vašeho telefonu, nikdy se poškrábe, absolutně zabrání jakémukoliv poškození. Výhodou je, že tvrzené sklo je velmi tenké, pouze 0,3mm.Toto sklo má velmi malou hmotnost, proto se na váze mobilu skoro neprojeví. Určitě se vyplatí pořídit si tvrzené sklo než platit opravu displeje, nebo dotykové plochy, která se pohybuje kolem 2.000kč,-. P...okud si přejete ochránit celý mobil, k tvrzenému sklu doporučujeme přiobjednat ještě silikonové pouzdro.

Produkt je výrobek značky Pudini ,distribuovaný s EAN kódem 5901737294227.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Pudini, Elektronika – příslušenství Pudini, Fólie a kryty na elektroniku Pudini.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tvrzené Sklo 0.3mm pro Huawei Ascend P7 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, fólie a kryty na elektroniku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Pudini a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Pudini najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tvrzené Sklo 0.3mm pro Huawei Ascend P7
Právě si prohlížíte...

299,- Kč