Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

SWISSTEN Tvrzené sklo Sony Xperia Z5 RE 2,5D - 45% sleva

-45%
SWISSTEN Tvrzené sklo Sony Xperia Z5 RE 2,5D

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


SWISSTEN Tvrzené sklo Sony Xperia Z5 RE 2,5D z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, fólie a kryty na elektroniku, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným SWISSTEN Tvrzené sklo Sony Xperia Z5 RE 2,5D .

Zlevněné zboží

Temperované - tvrzené sklo Swissten DEFENSE Glass na mobilní telefon Sony Xperia Z5 (E6653) představuje extrémní ochranu displeje vysoké tvrdosti 9H. Tenká vrstva temperovaného skla s vysokou tvrdostí 9H dokáže odolat velmi silným nárazům a zabrání škrábancům od ostrých předmětů na displeji mobilu Xperia Z5. Ochranné tvrzené sklo Swissten se speciální oleofóbní úpravou má vynikající citlivost a omezuje nevzhledné otisky prstů. Spodní část temperovaného skla je opatřena tenkou adhesivní silikonovou vrstvou, která výrazně zlepšuje přilnavost. Jed...noduchá aplikace, plná transparentnost, zaoblené hrany skla, vysoká tvrdost a skvělá přilnavost - to vše dělá z temperovaného skla Swissten ideální ochranu displeje pro každěho uživatele mobilního telefonu Sony Xperia Z5. Pro absolutní ochranu celého mobilního telefonu Sony Xperia Z5 doporučujeme mobil doplnit flipovým nebo silikonovým pouzdrem. Na našich prodejnách

Produkt je výrobek značky Swissten ,distribuovaný s EAN kódem 8595217430617.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Swissten, Elektronika – příslušenství Swissten, Fólie a kryty na elektroniku Swissten.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

SWISSTEN Tvrzené sklo Sony Xperia Z5 RE 2,5D a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, fólie a kryty na elektroniku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Swissten a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Swissten najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

SWISSTEN Tvrzené sklo Sony Xperia Z5 RE 2,5D
Právě si prohlížíte... - 45% sleva

109,- Kč