Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

ROXFIT AntiFinger fólie pro SONY Xperia E4

ROXFIT AntiFinger fólie pro SONY Xperia E4

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


ROXFIT AntiFinger fólie pro SONY Xperia E4 z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, fólie a kryty na elektroniku, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným ROXFIT AntiFinger fólie pro SONY Xperia E4 .

Detailní informace

ROXFIT - AntiFinger fólie pro SONY Xperia E4 poskytuje ochranu displeje Vašeho mobilního telefonu. ROXFIT - AntiFinger fólie na displej pro SONY Xperia E4 zaručuje 100% garanci proti poškrábání displeje mobilního telefonu. ROXFIT AntiFinger fólie na displej pro SONY Xperia E4 vyniká svojí maximální odolností, čistou průhledností a ochranou před mechanickým poškrábáním displeje Vašeho mobilního telefonu, perfektní krystalizace s vysokým rozlišením. ROXFIT - AntiFinger fólie na displej pro SONY Xperia E4 Fólie je vysoce transparentní, odolná prot...i poškrábání, perfektní krystalizace s vysokým rozlišením.

Produkt je výrobek značky Roxfit ,distribuovaný s EAN kódem 0799439437807.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Roxfit, Elektronika – příslušenství Roxfit, Fólie a kryty na elektroniku Roxfit.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

ROXFIT AntiFinger fólie pro SONY Xperia E4 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, fólie a kryty na elektroniku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Roxfit a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Roxfit najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ROXFIT AntiFinger fólie pro SONY Xperia E4
Právě si prohlížíte...

209,- Kč