Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ochranné tvrzené sklo pro Cellularline Glass pro Samsung Galaxy S7 Edge, čirá

Ochranné tvrzené sklo pro Cellularline Glass pro Samsung Galaxy S7 Edge, čirá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ochranné tvrzené sklo pro Cellularline Glass pro Samsung Galaxy S7 Edge, čirá z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, fólie a kryty na elektroniku, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Ochranné tvrzené sklo pro Cellularline Glass pro Samsung Galaxy S7 Edge, čirá .

Detailní informace

Extrémně tvrdé a odolné sklo Cellularline Capsule, vyrobeno přesně na míru vašeho smartphonu dokonale ochrání displej před poškrábáním a poškozením ve formě prasklého displeje. Sklo chrání celou čelní stranu zařízení, dosahuje až k okrajům a je navrženo speciálně pro zaoblené displeje. Po instalaci nejsou žádné mezery mezi LCD a sklem, citlivost dotykové obrazovky zůstává naprosto nedotčena a není snížena ani úroveň jasu displeje. Díky speciální oleofobní úpravě je sklo chráněno před otisky a mastnotou. Pokud si přejete ochránit celý mobil, k t...vrzenému sklu doporučujeme přiobjednat ještě silikonové pouzdro.

Produkt je výrobek značky Cellularline ,distribuovaný s EAN kódem 8018080274961.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Cellularline, Elektronika – příslušenství Cellularline, Fólie a kryty na elektroniku Cellularline.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ochranné tvrzené sklo pro Cellularline Glass pro Samsung Galaxy S7 Edge, čirá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, fólie a kryty na elektroniku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cellularline a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cellularline najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ochranné tvrzené sklo pro Cellularline Glass pro Samsung Galaxy S7 Edge, čirá
Právě si prohlížíte...

649,- Kč