Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ochranné tvrzené sklo FIXED pro Vivo Y11s/Y20s, transparentní

Ochranné tvrzené sklo FIXED pro Vivo Y11s/Y20s, transparentní

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ochranné tvrzené sklo FIXED pro Vivo Y11s/Y20s, transparentní z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, fólie a kryty na elektroniku, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Ochranné tvrzené sklo FIXED pro Vivo Y11s/Y20s, transparentní .

Detailní informace

Vysoce kvalitní tvrzené sklo FIXED zaručí maximální ochranu displeje mobilního telefonu Vivo Y11s/Y20s. Ochranné sklo má tloušťku pouhých 0,33 mm, a přesto zajistí spolehlivou ochranu displeje před poškozením. Toto sklo je vyrobeno přesně na míru daného modelu. Tvrzené sklo Fixed dosahuje tvrdosti 9H, má vysokou citlivost dotyku, nabízí snadnou instalaci bez vzduchových bublin a 100% průhlednost!.Jedná se o sklo s oleofóbní úpravou na povrchu, odpuzuje látky olejovitého charakteru a mastnotu a nezanechává otisky prstů. Tvrzené sklo FIXED předst...avuje jedinečné řešení, jak ochránit displej před poškrábáním, nečistotami, otisky prstů, ale i před tvrdými nárazy. Vlastnosti: tloušťka: 0,33 mm tvrdost 9H pokrytí celé plochy až k okrajům oleofóbní struktura snadná aplikace bez bublin vysoká citlivost dotyku maximální ochrana displeje Barva: čirá / transparentní Kompatibilní: Vivo Y11s/Y20s

Produkt je výrobek značky Fixed ,distribuovaný s EAN kódem 8591680126569.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Fixed, Elektronika – příslušenství Fixed, Fólie a kryty na elektroniku Fixed.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ochranné tvrzené sklo FIXED pro Vivo Y11s/Y20s, transparentní a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, fólie a kryty na elektroniku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fixed a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fixed najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ochranné tvrzené sklo FIXED pro Vivo Y11s/Y20s, transparentní
Právě si prohlížíte...

119,- Kč