Ochranné tvrzené sklo FIXED pro Lenovo Vibe X3 - 80% sleva

-80%
Ochranné tvrzené sklo FIXED pro Lenovo Vibe X3
39 199 868
39,- Kč

Původní cena: 199,- Kč


Hodnocení:


Ochranné tvrzené sklo FIXED pro Lenovo Vibe X3 z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, fólie a kryty na elektroniku, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Ochranné tvrzené sklo FIXED pro Lenovo Vibe X3 .

Zlevněné zboží

Ochranné tvrzené sklo pro mobilní telefon Lenovo Vibe X3 značky FIXED je to nejlepší pro displej Vašeho telefonu co Vám můžeme nabídnout. Ochranné tvrzené sklo FIXED je velmi kvalitní ochrana pro Váš displej. Pokud chcete svůj dotykový telefon Lenovo Vibe X3 vážně ochránit, dopřejte mu tu nejlepší možnou ochranu proti poškození nebo poškrábání. Nejdražší a nejčastější opravy u dotykových telefonů jsou vždy výměny dotykových skel a LCD displejů. Průměrná cena opravy se pohybuje (cca) od 1600Kč do 2500Kč, ale u dražších mobilních telefonů se může... cena vyhoupnout až okolo 4000 Kč. Nemyslíte, že by bylo lepší předejít případným nákladům za opravu a pořídit si kvalitní ochranu displeje? Toto tvrzené sklo FIXED je tlusté pouze 0,33 mm a zajistí Vašemu displeji větší ochranu. Pro maximální ochranu Vašeho telefonu Lenovo Vibe X3 Vám doporučujeme si přiobjednat silikonové pouzdro. Jedná se o sklo s oleofóbní úpravou (tzn. odpuzuje látky olejovitého charakteru a mastnotu). Jedinečné řešení jak ochránit displej před...

Produkt je výrobek značky Fixed ,distribuovaný s EAN kódem 8591680058310.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Fixed, Elektronika – příslušenství Fixed, Fólie a kryty na elektroniku Fixed.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ochranné tvrzené sklo FIXED pro Lenovo Vibe X3 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, fólie a kryty na elektroniku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fixed a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fixed najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ochranné tvrzené sklo FIXED pro Lenovo Vibe X3
Právě si prohlížíte... - 80% sleva

39,- Kč