Ochranné tvrzené sklo FIXED Full-Cover pro Motorola Moto G Play , černá

Ochranné tvrzené sklo FIXED Full-Cover pro Motorola Moto G Play , černá
119 119 1162
119,- Kč

Původní cena: 119,- Kč


Hodnocení:


Ochranné tvrzené sklo FIXED Full-Cover pro Motorola Moto G Play , černá z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, fólie a kryty na elektroniku, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Ochranné tvrzené sklo FIXED Full-Cover pro Motorola Moto G Play , černá .

Detailní informace

Vysoce kvalitní tvrzené sklo FIXED Full-Cover s lepením po celé ploše zajistí maximální ochranu displeje mobilního telefonu Motorola Moto G Play (2021). Ochranné sklo má tloušťku pouhých 0,33 mm a přesto zajistí spolehlivou ochranu displeje před poškozením. Temperované sklo Full-Cover kryje celou plochu displeje až k okrajům. Výhodou oproti běžným 2,5D sklům je lepení po celé ploše displeje, sklo skvěle přilne k displeji, perfektně drží a netvoří se mapy. Tvrzené sklo Fixed dosahuje tvrdosti 9H, má vysokou citlivost dotyku, nabízí snadnou insta...laci a 100% průhlednost! Jedná se o sklo s oleofóbní úpravou na povrchu, nezanechává otisky prstů. Zabráníte tak případnému poškození v podobě prasklého nebo poškrabaného displeje. V balení najdete vše potřebné pro snadnou instalaci. Se sklem FIXED Full-Cover získá váš telefon kompletní ochranu displeje před nárazy, škrábanci i nečistotami. Pro dokonalou ochranu telefonu si můžete u nás ještě přiobjednat flipové pouzdro nebo zadní kryt. Vlastnosti: Full-Cover - plné...

Produkt je výrobek značky Fixed ,distribuovaný s EAN kódem 8591680122790.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Fixed, Elektronika – příslušenství Fixed, Fólie a kryty na elektroniku Fixed.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ochranné tvrzené sklo FIXED Full-Cover pro Motorola Moto G Play , černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, fólie a kryty na elektroniku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fixed a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fixed najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ochranné tvrzené sklo FIXED Full-Cover pro Motorola Moto G Play , černá
Právě si prohlížíte...

119,- Kč