Ochranné tvrzené sklo FIXED 3D Full-Cover s aplikátorem pro Apple iPhone XR/11, černá

Ochranné tvrzené sklo FIXED 3D Full-Cover s aplikátorem pro Apple iPhone XR/11, černá
499 499 1390
499,- Kč

Původní cena: 499,- Kč


Hodnocení:


Ochranné tvrzené sklo FIXED 3D Full-Cover s aplikátorem pro Apple iPhone XR/11, černá z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, fólie a kryty na elektroniku, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Ochranné tvrzené sklo FIXED 3D Full-Cover s aplikátorem pro Apple iPhone XR/11, černá .

Detailní informace

Vysoce kvalitní temperované 3D tvrzené sklo FIXED Full-Cover s praktickým aplikátorem v balení pro Apple iPhone XR/11, je ideální volbou pro ochranu displeje vašeho telefonu. Předejdete tak neštěstí v podobě škrábanců nebo prasklého displeje a budete mít jistotu, že dotyková obrazovka telefonu bude sloužit dlouho a spolehlivě. Speciální 3D technologie skla je určena přímo pro zaoblené displeje moderních smartphonů. Každé sklo je navrženo přesně na míru danému modelu telefonu, kryje celou plochu displeje až k okrajům a poskytne tak maximální och...ranu. Speciální rámeček pro aplikaci skla vám pomůže při přesném nalepení na displej, sklo přilne přesně podle všech výřezů na reproduktory, krajů displeje i čočku čelního fotoaparátu. Pro ochranu reproduktoru před prachem a nečistotami slouží ochranná mřížka ve výřezu skla. Se svou minimální tloušťkou 0,33 mm téměř nijak nezvětšuje rozměry telefonu. Temperované provedení zaručí vysokou citlivost, ovládání dotykového displeje zůstane stejně přirozené jako na displeji...

Produkt je výrobek značky Fixed ,distribuovaný s EAN kódem 8591680123117.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Fixed, Elektronika – příslušenství Fixed, Fólie a kryty na elektroniku Fixed.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ochranné tvrzené sklo FIXED 3D Full-Cover s aplikátorem pro Apple iPhone XR/11, černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, fólie a kryty na elektroniku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fixed a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fixed najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ochranné tvrzené sklo FIXED 3D Full-Cover s aplikátorem pro Apple iPhone XR/11, černá
Právě si prohlížíte...

499,- Kč