OCHRANNÉ TEMPEROVANÉ SKLO SWISSTEN APPLE IPHONE 7/8 RE 2,5D - 50% sleva

-50%
OCHRANNÉ TEMPEROVANÉ SKLO SWISSTEN APPLE IPHONE 7/8 RE 2,5D
99 199 972
99,- Kč

Původní cena: 199,- Kč


Hodnocení:


OCHRANNÉ TEMPEROVANÉ SKLO SWISSTEN APPLE IPHONE 7/8 RE 2,5D z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, fólie a kryty na elektroniku, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným OCHRANNÉ TEMPEROVANÉ SKLO SWISSTEN APPLE IPHONE 7/8 RE 2,5D .

Zlevněné zboží

Temperované - tvrzené sklo Swissten TEMPERED Glass na mobilní telefon APPLE IPHONE 7/8 představuje extrémní ochranu displeje vysoké tvrdosti 9H. Tenká vrstva temperovaného skla s vysokou tvrdostí 9H dokáže odolat velmi silným nárazům a zabrání škrábancům od ostrých předmětů na displeji mobilu APPLE IPHONE 7/8 . Ochranné tvrzené sklo Swissten se speciální oleofóbní úpravou má vynikající citlivost a omezuje nevzhledné otisky prstů. Spodní část temperovaného skla je opatřena tenkou adhesivní silikonovou vrstvou, která výrazně zlepšuje přilnavost. ...Jednoduchá aplikace, plná transparentnost, zaoblené hrany skla, vysoká tvrdost a skvělá přilnavost - to vše dělá z temperovaného skla Swissten ideální ochranu displeje pro každého uživatele mobilního telefonu APPLE IPHONE 7/8 . Pro absolutní ochranu celého mobilního telefonu APPLE IPHONE 7/8 doporučujeme mobil doplnit flipovým nebo silikonovým pouzdrem. Na našich prodejnách

Produkt je výrobek značky Swissten ,distribuovaný s EAN kódem 8595217448896.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Swissten, Elektronika – příslušenství Swissten, Fólie a kryty na elektroniku Swissten.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

OCHRANNÉ TEMPEROVANÉ SKLO SWISSTEN APPLE IPHONE 7/8 RE 2,5D a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, fólie a kryty na elektroniku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Swissten a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Swissten najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

OCHRANNÉ TEMPEROVANÉ SKLO SWISSTEN APPLE IPHONE 7/8 RE 2,5D
Právě si prohlížíte... - 50% sleva

99,- Kč