Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ochranné sklo Tactical Glass Shield 5D pro Xiaomi Redmi Note 9T, černá

Ochranné sklo Tactical Glass Shield 5D pro Xiaomi Redmi Note 9T, černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ochranné sklo Tactical Glass Shield 5D pro Xiaomi Redmi Note 9T, černá z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, fólie a kryty na elektroniku, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Ochranné sklo Tactical Glass Shield 5D pro Xiaomi Redmi Note 9T, černá .

Detailní informace

Prémiové sklo Tactical Glass Shield 5D pro nejlepší ochranu displeje mobilního telefonu Xiaomi Redmi Note 9T. Ochranné sklo i zahnuté okraje displeje a lepí po celé své ploše. Díky tomu je přilnutí k displeji telefonu perfektní a bez bublin. Tloušťka skla je pouhých 0,33mm, na displeji je tak prakticky nerozeznatelné, ale dostatečně pevné, aby ochránilo displej telefonu při nechtěnném pádu.

Produkt je výrobek značky Tactical ,distribuovaný s EAN kódem 8596311140495.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Tactical, Elektronika – příslušenství Tactical, Fólie a kryty na elektroniku Tactical.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ochranné sklo Tactical Glass Shield 5D pro Xiaomi Redmi Note 9T, černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, fólie a kryty na elektroniku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tactical a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tactical najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ochranné sklo Tactical Glass Shield 5D pro Xiaomi Redmi Note 9T, černá
Právě si prohlížíte...

169,- Kč