Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ochranná fólie Screenshield pro Samsung Galaxy M21s - 13% sleva

-13%
Ochranná fólie Screenshield pro Samsung Galaxy M21s

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ochranná fólie Screenshield pro Samsung Galaxy M21s z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, fólie a kryty na elektroniku, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Ochranná fólie Screenshield pro Samsung Galaxy M21s .

Zlevněné zboží

Extrémně odolná ochranná fólie Screenshield™ s doživotní zárukou pro Samsung Galaxy M21s, skvěle ochrání displej mobilního telefonu před poškrábáním a poškozením, vyniká antireflexní a antistatickou vrstvou, nepoškrábe se a nejsou na ní vidět otisky prstů. Zajistí dokonalou ochranu displeje před odřením jakéhokoliv charakteru. Přitom je průhledná a zakryje již existující drobné škrábance. Při aplikaci ochranné fólie Screenshield na displej mobilu nevznikají vzduchové bubliny. Ochranná fólie Screenshield™ zlepšuje odezvu displeje a snižuje o 90%... UV záření způsobené odrazem světla od displeje, čímž chrání Váš zrak. Při aplikaci ochranné fólie Screenshield na displej mobilu je důležité, aby byl přístroj vypnutý. Jedná se o mokrou aplikaci ochranné fólie, takže se fólie nepřilepí ihned po přiložení na displej a můžete jí snadno posouvat dokud na 100% nepřilne na všechny výřezy. Po té si stačí vzít stěrku přiloženou v balení a jednoduše vytlačit vzduchové bubliny. Po aplikaci vznikne na displeji matný film, to jsou...

Produkt je výrobek značky Screenshield ,distribuovaný s EAN kódem 8595603658816.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Screenshield, Elektronika – příslušenství Screenshield, Fólie a kryty na elektroniku Screenshield.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ochranná fólie Screenshield pro Samsung Galaxy M21s a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, fólie a kryty na elektroniku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Screenshield a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Screenshield najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ochranná fólie Screenshield pro Samsung Galaxy M21s
Právě si prohlížíte... - 13% sleva

199,- Kč