Ochranná fólie ALIGATOR pro Aligator Watch Pro 2ks

Ochranná fólie ALIGATOR pro Aligator Watch Pro 2ks
199 199 542
199,- Kč

Původní cena: 199,- Kč


Hodnocení:


Ochranná fólie ALIGATOR pro Aligator Watch Pro 2ks z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, fólie a kryty na elektroniku, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Ochranná fólie ALIGATOR pro Aligator Watch Pro 2ks .

Detailní informace

Nechcete si rozbít displej? Přesně proto byla vytvořena ochranná fólie Aligator Watch Pro na displej, která má na starosti jeho ochranu. Díky tomu, že je nachystaná přímo pro zařízení, nezakrývá důležité prvky a je to téměř, jako byste měli displej bez fólie. Kvalitní fólie představuje skvělý nástroj pro dlouhodobé zachování displeje Vašich hodinek ALIGATOR Aligator Watch Pro v perfektní kondici. Zajistí dokonalou ochranu před odřením jakéhokoliv charakteru, přitom je průhledná a zakryje již existující drobné škrábance. Vlastnosti : omezuje odl...esky a otisky prstů extrémní odolnost a plná průhlednost nezpůsobuje změnu barevnosti zobrazení displeje výrazně zlepšuje vzhled a zobrazení na již poškrábaném displeji! zakryje již vzniklé drobné škrábance součástí balení jsou 2ks folie Barva: transparentní / čirá Kompatibilní: Aligator Watch Pro

Produkt je výrobek značky Aligator ,distribuovaný s EAN kódem 8595181196724.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Aligator, Elektronika – příslušenství Aligator, Fólie a kryty na elektroniku Aligator.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ochranná fólie ALIGATOR pro Aligator Watch Pro 2ks a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, fólie a kryty na elektroniku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Aligator a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Aligator najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ochranná fólie ALIGATOR pro Aligator Watch Pro 2ks
Právě si prohlížíte...

199,- Kč