Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Viridian Maxi Potency Adaptogen Complex Kapsle

Viridian Maxi Potency Adaptogen Complex Kapsle

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Viridian Maxi Potency Adaptogen Complex Kapsle z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, fitness a výživa, vitamíny a výživové doplňky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Viridian Maxi Potency Adaptogen Complex Kapsle .

Detailní informace

Maxi Potency Adaptogen Complex obsahuje kořeny tří druhů Ženšenu (!) - Sibiřského, Brazilského a Čínského, čaj Maté a listy Damiana. Výsledná směs dává dohromady výrobek, který funguje okamžitě, ve střednědobém i dlouhodobém horizontu.
Adaptogeny jsou mezi doplňky stravy dobře známé pro své mnohostranné a výrazné účinky - pomáhají "adaptovat se" - přizpůsobit se stresuj&iacu...te;cím a náročným podmínkám a lépe je zvládat. Produkt je navržen pro zesílení těchto účinků na maximální možnou míru.
Maxi Potency Adaptogen Complex lze doporučit všem, kteří hledají prostředek k posílení imunity, na zvýšení psychického i fyzického výkonu, koncentraci, na prevenci všemožných onemocnění a silný antioxidant.
Pokyny: Jako doplněk stravy užívejte jednu až tři tobolky denně s jídlem nebo podle pokynů svého lékaře.
jedna vegetariánská kapsle poskytuje:
Přísada
Hmotnost
% EC NRV
Kořen sibiřského ženšenu ( Eleutherococcus senticosus )
120mg
 
List Damiana ( T urnera diffusa )
100mg
 
Kořen čínského červeného ženšenu ( P anax ginseng )
60mg
 
Mate čaj (Ilex paraguensa)
55mg
 
Kořen Suma ( P faffia peniculata )
50mg
Pohlaví: Pánské Pohlaví: Dámské Počet v balení (ks): 90 Speciální vlastnosti: Veganský Speciální vlastnosti: Košer Varianta: Kapsle Použití: Orální Složení: Yerba Mate Leaf Extract Složení: Siberian Ginseng Root Extract Složení: Suma Root Extract Složení: Red Chinese Ginseng Root Extract Složení: Damiana Leaf Forma: Kapsle Vhodné pro: Stres Vhodné pro: Mentální zdraví Vhodné pro: Imunitní systém Vhodné pro: Energie Obsahuje: Ženšen Země původu: Velká Británie Alergeny: Neobsahuje mléko Alergeny: Neobsahuje sójové zrna Alergeny: Neobsahuje ryby Alergeny: Neobsahuje sezamová semena Alergeny: Neobsahuje vejce Alergeny: Neobsahuje ořechy Alergeny: Neobsahuje arašídy Alergeny: Neobsahuje obiloviny obsahující lepek Alergeny: Neobsahuje celer Alergeny: Neobsahuje měkkýši Alergeny: Neobsahuje oxid siřičitý a siřičitany Alergeny: Neobsahuje hořčici Alergeny: Neobsahuje vlčí bob Alergeny: Neobsahuje korýši

Produkt je výrobek značky Viridian ,distribuovaný s EAN kódem 5060003599906.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Viridian, Zdravotní péče Viridian, Fitness a výživa Viridian, Vitamíny a výživové doplňky Viridian.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Viridian Maxi Potency Adaptogen Complex Kapsle a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, fitness a výživa sleva, vitamíny a výživové doplňky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Viridian a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Viridian najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Viridian Maxi Potency Adaptogen Complex Kapsle
Právě si prohlížíte...

799,- Kč