Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kompava Nattokinase Plus 90 caps

Kompava Nattokinase Plus 90 caps

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kompava Nattokinase Plus 90 caps z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, fitness a výživa, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Kompava Nattokinase Plus 90 caps .

Detailní informace

Enzym vysoce štěpící fibrin, který obsahuje 2000 FU v 1 kapsli. Obsahuje: Hořčík Pohlaví: Pánské Pohlaví: Dámské Počet v balení (ks): 90 Země původu: Slovensko Použití: Orální Složení: Inulín Složení: Nattokinase Složení: Magnesium Stearate Forma: Kapsle Vhodné pro: Srdce Vhodné pro: Cévy Chemická vazba: Stearate : 20210409.0 Alergeny: Neobsahuje mléko Alergeny: Neobsahuje ryby Alergeny: Neobsahuje vejce Alergeny: Neobsahuje ořechy Alergeny: Neobsahuje arašídy Alergeny: Neobsahuje obiloviny obsahující lepek Alergeny: Neobsahuje celer Alergeny: ...Neobsahuje měkkýši Alergeny: Neobsahuje oxid siřičitý a siřičitany Alergeny: Neobsahuje hořčici Alergeny: Neobsahuje vlčí bob Alergeny: Neobsahuje korýši Alergeny: Neobsahuje sezamová semena

Produkt je výrobek značky Kompava ,distribuovaný s EAN kódem 8586011215302.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Kompava, Zdravotní péče Kompava, Fitness a výživa Kompava.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kompava Nattokinase Plus 90 caps a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, fitness a výživa sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kompava a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kompava najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kompava Nattokinase Plus 90 caps
Právě si prohlížíte...

1290,- Kč