Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Fén Concept Violette care VV5731, 2000W

Fén Concept Violette care VV5731, 2000W
Fén Concept Violette care VV5731, 2000W
Fén Concept Violette care VV5731, 2000W
Fén Concept Violette care VV5731, 2000W

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Fén Concept Violette care VV5731, 2000W z kategorie zdraví a krása, osobní péče, péče o vlasy, nástroje pro vlasový styling, fény, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Fén Concept Violette care VV5731, 2000W .

Detailní informace

Výkonný DC motor Fén je opatřen kvalitním DC motorem, který je zárukou silného výkonu a dlouhé životnosti. Vlasy tak budou rychleji vysušené a zdravější, protože budou kratší dobu vystaveny vysoké teplotě. Dokonalý účes Fén nabízí výběr ze dvou stupňů výkonu a tří různých teplot. Díky koncentrátoru, který usměrní proud vzduchu do požadovaného místa, docílíte dokonalého tvarování vlasů. O delší trvanlivost vašeho účesu se postará funkce Cool shock, která ho prudkým ochlazením vzduchu zafixuje. Ionizátor Hebké a lesklé vlasy bez elektrostatických... nábojů jsou snem každé ženy. Docílíte jich snadno díky ionizátoru, který během fénování vysílá ionty do vašich vlasů a dodává jim vlhkost. Vlasy tak nebudou přesušené, získají zdravý vzhled a lépe se rozčesávají. Snadné čištění Fén je opatřen odnímatelnou mřížkou na nasávání vzduchu, díky které bude jeho čištění otázkou okamžiku. Stačí mřížku sejmout, vyčistit štětečkem nebo propláchnout vodou, usušit a nasadit zpět.

Produkt je výrobek značky Concept ,distribuovaný s EAN kódem 8595631005576.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Concept, Osobní péče Concept, Péče o vlasy Concept, Nástroje pro vlasový styling Concept, Fény Concept.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

719,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Fén Concept Violette care VV5731, 2000W a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, péče o vlasy sleva, nástroje pro vlasový styling sleva, fény sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Concept a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Concept najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fén Concept Violette care VV5731, 2000W
Právě si prohlížíte...

549,- Kč