Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Australian Bodycare Australian Bodycare Femigel 5x5 ml

Australian Bodycare Australian Bodycare Femigel 5x5 ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Australian Bodycare Australian Bodycare Femigel 5x5 ml z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, fitness a výživa, vitamíny a výživové doplňky, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Australian Bodycare Australian Bodycare Femigel 5x5 ml .

Detailní informace

Australian Bodycare Femigel s olejem Tea Tree pro udržení intimního komfortu vnějších ženských pohlavních orgánů, které trpí suchostí, svěděním, podrážděním nebo nežádoucím zápachem. Gel lze používat také jako lubrikant. Doporučujeme jej použít před a po návštěvě veřejných bazénů.

Produkt je výrobek značky Australian Bodycare ,distribuovaný s EAN kódem 5709455006982.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Australian Bodycare, Zdravotní péče Australian Bodycare, Fitness a výživa Australian Bodycare, Vitamíny a výživové doplňky Australian Bodycare.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Australian Bodycare Australian Bodycare Femigel 5x5 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, fitness a výživa sleva, vitamíny a výživové doplňky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Australian Bodycare a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Australian Bodycare najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Australian Bodycare Australian Bodycare Femigel 5x5 ml
Právě si prohlížíte...

272,- Kč