Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Roland TD-17KV Black

Roland TD-17KV Black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Roland TD-17KV Black z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, bicí nástroje, elektronické bicí, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Roland TD-17KV Black .

Detailní informace

Sada elektronických bicích ze série TD-17. Bicí jsou vybaveny vylepšenými pady ze série V-Drum, které nabízí dokonale přirozený pocit ze hry. Spolehnout se tak můžete nejen na dokonale přirozený zvuk, ale hlavně pocit ze hry, který kopíruje každý odraz přesně tak, jak reálně blány na akustické sadě. Srdcem sady je výkonný modul s enginem z vlajkové lodi, modelu TD-50, který nabízí celou řadu bicích zvuků a sad. Kromě zvuků je však modul vybaven i množstvím lekci s vestavěným systémem vyhodnocování, který sleduje vaši hru a hodnotí každý váš úde...r, vy tak víte naprosto přesně, kde je třeba přidat a které techniky již máte zvládnuté. Technologie Bluetooth zajistí pohodlné bezdrátové streamování vašich oblíbených skladeb přímo do sluchátek, díky čemuž můžete cvičit s vašimi oblíbenými kapelami. Model TD-17KV obsahuje: TD-17 modul, snare pad PDX-12, trojici tom padů PDX-8, hi-hat činelu CY-5, 2 x 12" CY-8 činelové pady, Kick KD-10, Hi-Hat pedál FD-9 a stojan MDS-4V. Barevné provedení: Black. USB : Ano MIDI rozhraní : Ano Metronom : Ano Paličky : Ne Adaptér součástí : Ano Počet zvuků : 310.0 Počet presetů : 50 Balení obsahuje : Hi-Hat Pedál Pedál v balení : Ne Napájení : Adaptér Balení obsahuje : Adaptér Balení obsahuje : Manuál Země původu : Malajsie Barva : Černá Vstup na SD : Ano Barva podle výrobce : Black Počet skladeb : 100 Nabízená konfigurace : Standardní nabídka Provoz na baterie : Ne Balení obsahuje : Modul

Produkt je výrobek značky Roland ,distribuovaný s EAN kódem 4957054511760.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Roland, Hobby, hudba a výtvarné umění Roland, Hudební nástroje Roland, Bicí nástroje Roland, Elektronické bicí Roland.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

5 179,- Kč
5 099,- Kč
Detail
2 729,- Kč
2 592,- Kč
Detail
4 469,- Kč
4 286,- Kč
Detail
61 200,- Kč
59 890,- Kč
Detail
12 890,- Kč
11 890,- Kč
Detail

Roland KC-L

Velikost L / Black / Roland
594,- Kč
Detail
5 699,- Kč
5 439,- Kč
Detail
3 681,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Roland TD-17KV Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, bicí nástroje sleva, elektronické bicí sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Roland a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Roland najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Roland TD-17KV Black
Právě si prohlížíte...

32690,- Kč