Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Roland TD-07KVX Black - 13% sleva

-13%
Roland TD-07KVX Black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Roland TD-07KVX Black z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, bicí nástroje, elektronické bicí, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Roland TD-07KVX Black .

Zlevněné zboží

Sestavené na super hratelných soupravách, úžasných padech s dvojitými síťkami a stojanu na bicí, který obstojí ve zkoušce časem, každý ze čtyř modelů řady TD-07 nabízí odlišný setup.Projděte si autentické vestavěné bicí soupravy včetně rockových, metalových, jazzových nebo elektronických stylů a rychle najdete ten, který je vám blízký. Pak stačí jen za...čít hrát. Nic se nevyrovná hře na bubny spolu s hudbou, kterou milujete. Vyberte si seznam skladeb, vezměte paličky a ponořte se přímo do hraní - streamujte bezdrátově z telefonu, tabletu nebo počítače. Vylepšete své schopnosti díky vestavěnému výukovému programu, který obsahuje řadu bubnových cvičení. Nebo se naučte hrát úplně jiný hudební žánr se 40 bezplatnými lekcemi od Melodics, interaktivní aplikace, díky které je učení zábavné. Série TD-07 podporuje každého bubeníka při dalším kroku vpřed a nabízí čtyři různé soupravy s unikátními konfiguracemi. Ale ať si vyberete jakoukoliv soupravu TD-07, vždy získáte tyto základní prvky:
Modul TD-07 plný autentických zvuků bicích a bezdrátového připojení
Dvouvrstvé blány, které zachytí nuance vašeho hraní
Robustní stojan na bicí a hardwarové svorky, které jsou navrženy tak, aby vydržely
Všechny soupravy řady TD-07 jsou napájeny modulem TD-07. Je nabitý super hratelnými bicími - od autentických akustických po poutavé elektronické - a je navržen tak, abyste jej mohli ihned používat. Počet presetů : 50 Paličky : Ne Pedál v balení : Ne Balení obsahuje : Connection Cable Počet zvuků : 143.0 Balení obsahuje : Adaptér Balení obsahuje : Modul Barva podle výrobce : Black Balení obsahuje : Manuál Napájení : Adaptér USB : Ano MIDI rozhraní : Ano Metronom : Ano Adaptér součástí : Ano Vstup na SD : Ne Provoz na baterie : Ne Země původu : Malajsie Barva : Černá

Produkt je výrobek značky Roland ,distribuovaný s EAN kódem 4957054518790.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Roland, Hobby, hudba a výtvarné umění Roland, Hudební nástroje Roland, Bicí nástroje Roland, Elektronické bicí Roland.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

5 179,- Kč
5 099,- Kč
Detail
2 729,- Kč
2 592,- Kč
Detail
4 469,- Kč
4 286,- Kč
Detail
12 890,- Kč
11 890,- Kč
Detail
3 039,- Kč
2 989,- Kč
Detail
85 390,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Roland TD-07KVX Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, bicí nástroje sleva, elektronické bicí sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Roland a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Roland najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Roland TD-07KVX Black
Právě si prohlížíte... - 13% sleva

29735,- Kč