Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Korg KR55-Pro

Korg KR55-Pro

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Korg KR55-Pro z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, bicí nástroje, elektronické bicí, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Korg KR55-Pro .

Detailní informace

Multifunkční bicí automat s funkcí mixpultu a rekordéru. Automat je vybaven 24 vestavěnými rytmickými slučakmi, teré byly nahrány živě a zpracovány pomocí technologie Real Groove Technology. Každý z vestavěných stylů nabízí dvojici variaci, základní rytmus, dvojici přechodů a zakončení. Funkce řetězení umožňuje vytvořit a uložit řetězec smyček pro rytmickou sekci celé skladby. K dispozici je i jeden mikrofonní XLR vstup, dvojice nástrojových konektorů pro basgu nebo kytaru a AUX In pro připojení kláves nebo mp3 přehrávače. Samozřejmostí je i dv...ojice vestavěných efektů Reverb a EQ, díky které můžete upravovat váš zvuk. Funkce rekordéru dokáže společný jam nahrát na SD kartu a to i v podobě samostatných stop. Na jednu SD kartu s pamětí 1GB je možné nahrát přibližně 100 minut hudby. Zařízení lze napájet pomocí adaptéru nebo 7 baterii typu AA s životností do 7 hodin. Rozměry: 347 x 223 x 68 mm, hmotnost: 1,4 kg. Barevné provedení: Black. Země původu: Vietnam Adaptér součástí: Ano Napájení: Adaptér nebo Baterie Provoz na baterie: Ano Typ baterie: AA : Al/Mn

Produkt je výrobek značky Korg ,distribuovaný s EAN kódem 4959112172401.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Korg, Hobby, hudba a výtvarné umění Korg, Hudební nástroje Korg, Bicí nástroje Korg, Elektronické bicí Korg.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

4 168,- Kč
Detail
5 559,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Korg KR55-Pro a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, bicí nástroje sleva, elektronické bicí sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Korg a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Korg najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Korg KR55-Pro
Právě si prohlížíte...

7190,- Kč