Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Zkoušečka ELECO ZNF-01

Zkoušečka ELECO ZNF-01

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Zkoušečka ELECO ZNF-01 z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, měřicí nástroje a přístroje, elektrické zkoušečky, se slevou kupte přes Chci.cz.

E1Získejte tento produkt se slevou z obchodu E1 a budete spokojení s dodaným Zkoušečka ELECO ZNF-01 .

Detailní informace

Zkoušečka ZNF-01 je určena ke kontrole přítomnosti napětí v rozsahu od 12V do 400V střídavých i stejnoměrných. Pro střídavá napětí platí kmitočet do 60 Hz. Měřené napětí je signalizováno pomocí červených LED a to v rozsazích 12, 24, 50, 120, 230 a 400 V. Napětí 12V AC/DC signalizuje dvojice LED, která je označena + a -, slouží rovněž k určení polarity měřeného napětí. Když svítí LED dioda označená symbolem "+", je na pevném hrotu kladné napětí (když "-", záporné napětí). Pokud svítí obě, napětí je střídavé. Od rozsahu 120V AC/DC je indikace dop...rovázena též akustickou signalizací. Určení fázového vodiče: Některá část ruky se musí dotýkat s kovovým kontaktem na zkoušečce a přiložením hrotu k fázovému vodiči se rozsvítí doutnavka v horní části indikačního panelu s označením fáze. Určení sledu fází: Zkoušečku musí být držena jako v předešlém případě. Při přiložení pevného hrotu na fázový vodič a druhého pohyblivého hrotu na následující fázi se doutnavka rozsvítí. V opačném případě zůstane zhaslá. Parametry a popis zkoušečky ZNF-01: měření napětí 12-400 V AC, DC měřící rozsahy 12, 24, 50, 120, 230, 400 V akustická signalizace napětí 50 - 400 V AC, DC určení fázového vodiče určení pořadí fází v třífázové soustavě určení polarity stejnosměrného napětí rozměr: 35 x 20 x 210 mm Barva: červená Zkoušečka je vyráběna v krytí IP 40 a je schopna pracovat při teplotách -10°C až 55°C a poměrné vlhkosti 20 až 96%. Tolerance měření napětí na indikátoru se pohybuje okolo 15%.

Produkt je výrobek značky Eleco Vep ,distribuovaný s EAN kódem 8594035520081.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Eleco Vep, Nářadí a nástroje Eleco Vep, Měřicí nástroje a přístroje Eleco Vep, Elektrické zkoušečky Eleco Vep.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 128 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Zkoušečka ELECO ZNF-01 a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, měřicí nástroje a přístroje sleva, elektrické zkoušečky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Eleco Vep a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Eleco Vep najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zkoušečka ELECO ZNF-01
Právě si prohlížíte...

560,- Kč