Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Vrtulkový anemometr ovládaný chytrým telefonem testo 410i 05601410

Vrtulkový anemometr ovládaný chytrým telefonem testo 410i 05601410
Vrtulkový anemometr ovládaný chytrým telefonem testo 410i 05601410
Vrtulkový anemometr ovládaný chytrým telefonem testo 410i 05601410
Vrtulkový anemometr ovládaný chytrým telefonem testo 410i 05601410

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Vrtulkový anemometr ovládaný chytrým telefonem testo 410i 05601410 z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, měřicí nástroje a přístroje, elektrické zkoušečky, se slevou kupte přes Chci.cz.

E1Získejte tento produkt se slevou z obchodu E1 a budete spokojení s dodaným Vrtulkový anemometr ovládaný chytrým telefonem testo 410i 05601410 .

Detailní informace

Chytrým telefonem ovládaný vrtulkový anemometr testo 410i Kompaktní vrtulkový anemometr testo 410i, v kombinaci s chytrým telefonem nebo tabletem, je vhodný pro měření rychlosti proudění vzduchu, objemového průtoku a teploty na vzduchotechnických vyústkách a pro regulaci proudění vzduchu ventilačních systémů.  Díky aplikaci testo Smart Probes App nainstalované na Vašem mobilním zařízení, můžete pohodlně odečítat naměřené hodnoty, rychle a jednoduše nastavit měření objemového průtoku a spolehlivě určit časovou a bodovou střední hodnotu. Zvláště ...užitečné: při regulaci ventilačního systému můžete porovnávat objemový průtok na několika vyústkách současně.  Aplikace promění Váš chytrý telefon / tablet v displej přístroje testo 410i. Ovládaní měřicího přístroje a stejně tak zobrazení naměřených hodnot probíhá pomocí Bluetooth spojení skrze aplikaci pro chytré sondy Testo na Vašem chytrém telefonu nebo tabletu – nezávisle na místě měření. Aplikaci můžete navíc použit pro vytvoření protokolu měření, přidat do něj fotografie a komentáře a vše odeslat pomocí e-mailu. Aplikace je dostupná pro zařízení iOS a Android. Výhody produktu: Kompaktní profesionální měřicí přístroj z řady chytrých sond Testo pro použití s chytrými telefony / tablety Měření rychlosti proudění vzduchu, objemového průtoku a teploty Snadná konfigurace parametrů vyústky (rozměry a geometrie) pro stanovení objemového průtoku Informace o objemovém průtoku několika vyústek pro účely regulace Analýza a zaslání naměřených dat pomocí aplikace pro chytré sondy testo Smart Probes App Úspora prostoru a snadná přeprava Rozsah dodávky: testo 410i chytrým telefonem ovládaný vrtulkový anemometr Baterie Výstupní protokol z výroby.* *Ve smyslu paragrafu 505/90 sbírky zákona o metrologii v platném znění se nejedná o kalibrační list. ##VIDEO:https://www.youtube.com/embed/WVgDHBv_MpY##

Produkt je výrobek značky Testo ,distribuovaný s EAN kódem 4029547014277.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Testo, Nářadí a nástroje Testo, Měřicí nástroje a přístroje Testo, Elektrické zkoušečky Testo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 289 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vrtulkový anemometr ovládaný chytrým telefonem testo 410i 05601410 a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, měřicí nástroje a přístroje sleva, elektrické zkoušečky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Testo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Testo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vrtulkový anemometr ovládaný chytrým telefonem testo 410i 05601410
Právě si prohlížíte...

2996,- Kč