Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Digitální přístroj pro měření délky kabelů RUNPOMETER RM35

Digitální přístroj pro měření délky kabelů RUNPOMETER RM35
Digitální přístroj pro měření délky kabelů RUNPOMETER RM35
Digitální přístroj pro měření délky kabelů RUNPOMETER RM35
Digitální přístroj pro měření délky kabelů RUNPOMETER RM35

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Digitální přístroj pro měření délky kabelů RUNPOMETER RM35 z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, měřicí nástroje a přístroje, elektrické zkoušečky, se slevou kupte přes Chci.cz.

E1Získejte tento produkt se slevou z obchodu E1 a budete spokojení s dodaným Digitální přístroj pro měření délky kabelů RUNPOMETER RM35 .

Detailní informace

RUNPOMETER RM35 je digitální přístroj pro měření délky kabelů, kterým lze přesně měřit i délku samostatných žil, lan, trubek nebo hadic o průměru Ø 2 mm až Ø 32 mm Má ochranu proti stříkající vodě a prachu a je extrémě odolný proti nárazu, a proto se nejlépe hodí na stavbu. RM35 má dvě sčítací tlačítka, jimiž lze naměřené hodnoty průběžně sčítat. Dále má funkci odpočítávání, kterou lze změřit předem nastavenou délku kabelu. RM35 je vybaven lithium-iontovou baterií s extrémě dlouhou výdrží (trvalý provoz 100 h - bez podsvícení). Akumulátor se na...bíjí pomocí konektoru USB-C. RUNPOMETER RM35 se perfektně vejde do systémového kufru RUNPOTEC, který je kompatibilní se systémem Sortim. Pomocí popruhu s klipem lze RUNPOMETER snadno upevnit k odvíjecímu systému X BOARD XB 300 nebo XB 500. Délku popruhu je možné nastavovat v rozmezí 750 mm a 1200 mm. Alternativně lze na popruh připojit kotvu, která umožňuje připevnění na všechny odvíjecí systémy. Obsah dodávky: 1 x RUNPOMETER RM35, 1 x popruh s klipem 1200 mm, 1 x kotva, 1 x montážní deska na systémový kufr, 2 x vodicí čelisti šedé (Ø 12 mm / 18 mm), 2 x vodicí čelisti červené (Ø 6 mm / 24 mm), 1 x nabíjecí kabel USB-C, 1 x síťová vidlice, 1 x systémový kufr RUNPOTEC

Produkt je výrobek značky Runpotec ,distribuovaný s EAN kódem 9120045476583.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Runpotec, Nářadí a nástroje Runpotec, Měřicí nástroje a přístroje Runpotec, Elektrické zkoušečky Runpotec.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 3640 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Digitální přístroj pro měření délky kabelů RUNPOMETER RM35 a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, měřicí nástroje a přístroje sleva, elektrické zkoušečky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Runpotec a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Runpotec najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Digitální přístroj pro měření délky kabelů RUNPOMETER RM35
Právě si prohlížíte...

11046,- Kč