Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Digitální klešťový multimetr VOLTCRAFT VC-330 OEU 1499825

Digitální klešťový multimetr VOLTCRAFT VC-330 OEU 1499825

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Digitální klešťový multimetr VOLTCRAFT VC-330 OEU 1499825 z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, měřicí nástroje a přístroje, elektrické zkoušečky, se slevou kupte přes Chci.cz.

E1Získejte tento produkt se slevou z obchodu E1 a budete spokojení s dodaným Digitální klešťový multimetr VOLTCRAFT VC-330 OEU 1499825 .

Detailní informace

Kupte si vysoce kvalitní klešťový měřič Voltcraft za dobrou cenu, za kterou získáte mnoho užitečných funkcí. Proudové kleště umožňují bezdotykové měření proudu a nabízejí běžné funkce multimetru. Díky funkci měření stejnosměrného proudu je využijete i k měření ve vozidlech nebo v oblasti solární techniky. Digitální klešťový multimetr Voltcraft umožňuje měření napětí v rozsahu 0,1mV  – 600 V, proudu 0,001 – 100 A (obojí pro AC i DC) a odporu 0,1 Ω až 20 MΩ. Je napájen 2xAAA bateriemi, které jsou součástí balení. Měřič využívá jako typ měření sku...tečnou efektivní hodnotu (True RMS). Vybavení CAT II 600 V, CAT III 300 V Měření proudu AC/DC Funkce multimetru Měření efektivní hodnoty TrueRMS Všechny vlastnosti Měřicí funkce: proud AC/DC (rozsah: 2 A, 20 A, 100 A) Napětí AC/DC Odpor Kapacita Akustický test průchodnosti Diodový test Data Hold Automatický měřicí rozsah při měření napětí a odporu Podsvícení displeje Funkce vynulování DC Automatické vypnutí Ukazatel nízkého stavu baterie Obsluha jednou rukou Integrovaná bezdotyková zkoušečka střídavého napětí (NCV) Rozsah dodávky 2x bezpečnostní měřicí kabel Baterie Pouzdro   Podívejte se i na další měřicí přístroje v našem sortimentu. Kromě zkoušeček napětí vybírejte i z přístrojů pro měření teploty a klimatu, multimetrů nebo klešťových měřičů. O značce Voltcraft Voltcraft je značka oblíbené německé společnosti Conrad Electronic, která se zaměřuje především na inovativní a kvalitní výrobky z oblasti měřící techniky. Na našem e-shopu vybírejte například mezi univerzálními multimetry, dvoupólovými zkoušečkami napětí či klešťovými měřicími přístroji. Vaším užitečným pomocníkem se mohou stát také digitální zkoušečky baterií. 

Produkt je výrobek značky Voltcraft ,distribuovaný s EAN kódem 4016139141374.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Voltcraft, Nářadí a nástroje Voltcraft, Měřicí nástroje a přístroje Voltcraft, Elektrické zkoušečky Voltcraft.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 373 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Digitální klešťový multimetr VOLTCRAFT VC-330 OEU 1499825 a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, měřicí nástroje a přístroje sleva, elektrické zkoušečky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Voltcraft a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Voltcraft najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Digitální klešťový multimetr VOLTCRAFT VC-330 OEU 1499825
Právě si prohlížíte...

1477,- Kč