Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bezkontaktní detektor napětí Fluke VOLTALERT 1AC II

Bezkontaktní detektor napětí Fluke VOLTALERT 1AC II

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bezkontaktní detektor napětí Fluke VOLTALERT 1AC II z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, měřicí nástroje a přístroje, elektrické zkoušečky, se slevou kupte přes Chci.cz.

E1Získejte tento produkt se slevou z obchodu E1 a budete spokojení s dodaným Bezkontaktní detektor napětí Fluke VOLTALERT 1AC II .

Detailní informace

Bezkontaktní optický a akustický detektor napětí Fluke VoltAlert® Pouze přiložte špičku ke svorkovnici, zásuvce nebo napájecímu kabelu. Když špička zčervená a zazní zvukový signál, víte, že tato část je pod napětím. Je nezbytným pomocníkem pro bezpečné prověření přítomnosti ac napětí bez nutnosti rozpojení vodičů, demontáže zásuvek, jističů, svorkovnic. Přístroj je velmi robustní , vyroben z rázuvzdorného plastu.   Vlastnosti: detekuje zlomy v kabelech, poškozené pojistky v držáku, napětí ve svorkovnicích, poruchy v jističích rozlišuje živý vod...ič od nulového na jedno a trojfázových soustavách prověřuje funkci vypínačů lokalizuje poruchy ve světelných řetězcích bezpečně odhaluje přítomnost síťového napětí od 160 do 600 V (hrot se rozsvítí již při 100 V na izolovaném vodiči) snadno se obsluhuje - stačí se pouze hrot příblížit k povrchu kabelu (přes izolaci) nebo přiblížit k otvoru v zásuvce a zkoušečka spolehlivě zjistí přítomnost napětí rychle ověřuje obvody pod napětím a vadná zemnění v továrnách, obchodech i domácnostech celý jeho povrch je z důvodu bezpečnosti nevodivý pro jeho správnou funkci není nutný tok proudu snadno se vejde do kapsičky u košile   Další vlastnosti: napájen dvěma 1,5 V AA bateriemi váha: pouze 50 g bezpečnost: ČSN EN 61010-1, CAT III 600V záruka: 1 rok

Produkt je výrobek značky Fluke ,distribuovaný s EAN kódem 95969290821.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Fluke, Nářadí a nástroje Fluke, Měřicí nástroje a přístroje Fluke, Elektrické zkoušečky Fluke.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 80 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bezkontaktní detektor napětí Fluke VOLTALERT 1AC II a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, měřicí nástroje a přístroje sleva, elektrické zkoušečky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fluke a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fluke najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bezkontaktní detektor napětí Fluke VOLTALERT 1AC II
Právě si prohlížíte...

1219,- Kč