Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Zastřihovač vousů Panasonic ER-GB43-K503

Zastřihovač vousů Panasonic ER-GB43-K503
Zastřihovač vousů Panasonic ER-GB43-K503
Zastřihovač vousů Panasonic ER-GB43-K503
Zastřihovač vousů Panasonic ER-GB43-K503

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Zastřihovač vousů Panasonic ER-GB43-K503 z kategorie zdraví a krása, osobní péče, holení a péče o vzhled, elektrické holicí strojky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Zastřihovač vousů Panasonic ER-GB43-K503 .

Detailní informace

Zastřihovač vousů Panasonic ER-GB43-K503 Jedinečný styl Se zastřihovačem Panasonic si můžete vytvořit jakýkoliv styl. Snadno si vytvarujete vousy podle nálady nebo nejnovějších trendů. Snadné nastavení délek Pomocí otočného ovladače si snadno můžete vybrat z 20 různých úrovní délek, takže vaše vousy budou dlouhé přesně podle vašich představ. Použití namokro i nasucho Holení nasucho, namokro, s gelem nebo s pěnou? Můžete si vybrat co je vám víc příjemné. Díky tomu je snadné se oholit doma i na cestách. Navíc díky absenci kabelu je manipulace se ...strojkem velmi pohodlná. Omyvatelné tělo Zastřihovač se i snadno čistí. Díky tomu že je voděodolný, ho stačí jednoduše opláchnout pod tekoucí vodou, a je čistý. Ostré břity Odolné břity z nerezové oceli zaručí perfektní sestřih. Ostré řezné hrany si snadno poradí i s tvrdšími vousy a chloupky.

Produkt je výrobek značky Panasonic ,distribuovaný s EAN kódem 5025232896448.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Panasonic, Osobní péče Panasonic, Holení a péče o vzhled Panasonic, Elektrické holicí strojky Panasonic.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 179,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Zastřihovač vousů Panasonic ER-GB43-K503 a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, holení a péče o vzhled sleva, elektrické holicí strojky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Panasonic a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Panasonic najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zastřihovač vousů Panasonic ER-GB43-K503
Právě si prohlížíte...

901,- Kč