Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Zastřihovač vousů Braun BT3040

Zastřihovač vousů Braun BT3040

Warning: file_get_contents(https://cdn.shopify.com/s/files/1/0550/7845/3290/products/zastrihovac-vousu-braun-bt3040-1159140_grande.jpg?v=1658153430): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/chci/public_html/lib/blog2017.php on line 545
Zastřihovač vousů Braun BT3040
Zastřihovač vousů Braun BT3040
Zastřihovač vousů Braun BT3040

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Zastřihovač vousů Braun BT3040 z kategorie zdraví a krása, osobní péče, holení a péče o vzhled, elektrické holicí strojky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Zastřihovač vousů Braun BT3040 .

Detailní informace

Zastřihovač vousů Braun BT3040 Zajistěte si dokonalou image díky zastřihovači vousů Braun BT3040. Ten má za úkol upravit vousy tak, jak se to líbí vám. O to se postará možnost nastavení přesné délky, přesné zastřihovací kontury a rovnoměrné zastřižení. Bude jen na vás, zda si přejete stylovou bradku, udržovat si svůj plnovous či jen zastřihnout kontury a okraje. V balení naleznete dva odnímatelné zastřihovací hřebeny, které nabídnou 39 nastavení délky a to od 1 mm do 20 mm. Ostré břity s doživotní trvanlivostí K zajištění vysoké přesnosti dispo...nuje zastřihovač vousů Braun BT3040 extrémně ostrými břity. Díky nim budete moci dosáhnout jakéhokoli stylu a poradí si i s dlouhými a odolnými vousy bez tahání nebo vytrhování. Doživotní energie Po 8 hodinách nabíjení budete moci zastřihovač použít na 60 minut. Nikdy se vám tedy nestane, že přístroj přestane fungovat v půlce své práce, vždy ji dokončí a dovede k dokonalosti. Plně omyvatelný Údržba zastřihovače bradky nikdy nebyla jednoduší. Abyste mohli vše rychle uklidit a věnovat svůj volný čas něčemu jinému, je možné tohoto pomocníka omýt pod tekoucí vodou. Kontrolka LED nabíjení Abyste byli vždy přesně v obraze, disponuje zastřihovač vlasů Braun praktickou LED kontrolkou nabíjení. Ta vás upozorní na nízký stav baterie a informuje o stavu nabití. Automatická úprava napětí Už nikdy se vám nestane, že byste svého pomocníka nemohli použít. Zastřihovač vlasů Braun se automaticky přizpůsobí jakémukoliv napětí mezi 100 V a 240 V. Manuální holicí strojek Gillette Fusion V balení naleznete také manuální holicí strojek Gillette Fusion s technologií FlexBall.

Produkt je výrobek značky Braun ,distribuovaný s EAN kódem 4210201167785.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Braun, Osobní péče Braun, Holení a péče o vzhled Braun, Elektrické holicí strojky Braun.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Zastřihovač vousů Braun BT3040 a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, holení a péče o vzhled sleva, elektrické holicí strojky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Braun a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Braun najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zastřihovač vousů Braun BT3040
Právě si prohlížíte...

1099,- Kč