Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Zastřihávač vousů Rowenta Forever Sharp TN6010F4

Zastřihávač vousů Rowenta Forever Sharp TN6010F4
Zastřihávač vousů Rowenta Forever Sharp TN6010F4
Zastřihávač vousů Rowenta Forever Sharp TN6010F4
Zastřihávač vousů Rowenta Forever Sharp TN6010F4

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Zastřihávač vousů Rowenta Forever Sharp TN6010F4 z kategorie zdraví a krása, osobní péče, holení a péče o vzhled, elektrické holicí strojky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Zastřihávač vousů Rowenta Forever Sharp TN6010F4 .

Detailní informace

Samoostřící Forever Sharp: holí, zastřihuje a tvaruje bez nutnosti výměny břitů S hybridním zastřihávačem vousů Rowenta Forever Sharp budete každý den vypadat skvěle. Tento všestranný a voděodolný přístroj 3 v 1 pro zastřihování, tvarování a holení má samoostřicí čepele ze 100% nerezové oceli, které není třeba měnit. Dopřejte si mimořádně efektivní a přesné holení jediným tahem. Forever Sharp nabízí nepřekonatelně dlouhou výdrž baterie až 1,5 měsíce bez dobíjení, a je tak věrným společníkem pro dokonalou úpravu vousů. Neholí tak blízko pokožce ...jako klasická žiletka, takže nehrozí podráždění kůže, při 5minutovém holení 3krát týdně. Samoostřící čepele bez nutnosti výměny Vysoce kvalitní čepele ze 100% nerezové ocelí, které není nikdy třeba měnit. Mimořádný výkon Dokonalé zastřihování, tvarování a holení všech druhů vousů díky extrémně ostré oboustranné čepeli. Neholí tak blízko pokožce jako klasická žiletka, takže nehrozí podráždění kůže. Dokonalé účinné zastřižení Samoostřicí technologie je zárukou dlouhodobého výkonu a dokonalého zastřižení jedním pohybem. Nepřekonatelná výdrž baterie Dopřejte si 1,5 měsíce zastřihování bez starostí a dobíjení zastřihávače vousů. Můžete být zcela bez obav díky chytrému ukazateli nízkého stavu baterie. Při 5minutovém holení 3krát týdně. Lithium-iontová baterie s dlouhou výdrží Lithium-iontová baterie poskytuje 90 minut nepřetržitého provozu. Rychlé dobití baterie Velice praktická funkce rychlého dobití za 4 minuty vám poskytne dostatek energie pro kompletní zastřižení. Plné nabití trvá 1,5 hodiny. Při 5minutovém holení. Zastřihávač vousů 3 v 1 pro střih podle vašeho přání Všestranný zastřihávač dokáže zastřihovat, tvarovat i holit pro dokonalou úpravu podle vašeho přání. Dodává se se třemi hřebenovými nástavci (1, 3, 5 mm) vhodnými pro všechny délky vousů. Neholí tak blízko pokožce jako klasická žiletka, takže nehrozí podráždění kůže. 100% omyvatelný Voděodolná technologie Wet & Dry. Omyvatelné čepele lze pro snadnější čištění a lepší hygienu vyjmout. Naprosto komfortní použití Kompaktní design pro snadnou manipulaci a použití bez kabelu. Velmi praktické možnosti nabíjení: můžete použít klasickou zástrčku nebo kabel USB, takže si s sebou můžete zastřihávač vzít kamkoli. Záruka opravy výrobku a náhradních dílů po dobu 10 let.

Produkt je výrobek značky Rowenta ,distribuovaný s EAN kódem 3121040073483.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Rowenta, Osobní péče Rowenta, Holení a péče o vzhled Rowenta, Elektrické holicí strojky Rowenta.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Zastřihávač vousů Rowenta Forever Sharp TN6010F4 a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, holení a péče o vzhled sleva, elektrické holicí strojky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Rowenta a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Rowenta najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zastřihávač vousů Rowenta Forever Sharp TN6010F4
Právě si prohlížíte...

598,- Kč