Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Holicí strojek Remington HF9000 Heritage

Holicí strojek Remington HF9000 Heritage
Holicí strojek Remington HF9000 Heritage
Holicí strojek Remington HF9000 Heritage
Holicí strojek Remington HF9000 Heritage

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Holicí strojek Remington HF9000 Heritage z kategorie zdraví a krása, osobní péče, holení a péče o vzhled, elektrické holicí strojky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Holicí strojek Remington HF9000 Heritage .

Detailní informace

PLANŽETOVÝ STROJEK HERITAGE Insipirován 80 lety zkušeností značky Remington v oblasti holení, kombinuje planžetový holicí strojek prémiový, ikonický styl s nejnovější technologií. Nejenže tak tento strojek díky hladkému chromovanému povrchu vypadá fantasticky, ale poskytne vám i dokonalé oholení. VYNIKAJÍCÍ FUNKCE FLEXIBILNÍ PLANŽETY LIFT LOGIC Flexibilní planžety Lift Logic nadzvedávají vousy ze všech úhlů a zajišťují tak důkladnější oholení. Planžety, které se přizpůsobí konturám vašeho obličeje, se postarají o to, že již nebudete muset holit... stejná místa opakovaně, což vám nejen ušetří čas, ale díky čemuž především předejdete podráždění pleti. ZASTŘIHOVAČ HYBRID INTERCEPT Kvalitní zastřihovač Hybrid Intercept zachytí i delší vousy a vy se tak obejdete bez dalších pomůcek na holení. Již nebudete muset opakovaně holit stejnou část tváře, což obvykle vede k podráždění pokožky. Pomocí detailního zastřihovače vytvoříte bez námahy precizní a upravený vzhled. VYNIKAJÍCÍ VÝDRŽ Holicí strojek Heritage vydrží v provozu až 60 minut, čímž vám dává dostatek času pro dokonalé oholení. Používat ho však můžete i s kabelem a tak se bez problému oholit, i když strojek zapomente nabít. Problémem pak není ani holení s pěnou či bez ní. Velkou výhodou je plná omyvatelnost přístroje, díky čemuž je jeho čištění a údržba velmi snadná. A pro případ, že někde přesto uvízne několik vousů, je vybaven i čisticím kartáčkem.

Produkt je výrobek značky Remington ,distribuovaný s EAN kódem 4008496976058.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Remington, Osobní péče Remington, Holení a péče o vzhled Remington, Elektrické holicí strojky Remington.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

609,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Holicí strojek Remington HF9000 Heritage a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, holení a péče o vzhled sleva, elektrické holicí strojky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Remington a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Remington najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Holicí strojek Remington HF9000 Heritage
Právě si prohlížíte...

1999,- Kč