Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Holicí strojek Braun Series 1-190s-1

Holicí strojek Braun Series 1-190s-1
Holicí strojek Braun Series 1-190s-1
Holicí strojek Braun Series 1-190s-1
Holicí strojek Braun Series 1-190s-1

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Holicí strojek Braun Series 1-190s-1 z kategorie zdraví a krása, osobní péče, holení a péče o vzhled, elektrické holicí strojky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Holicí strojek Braun Series 1-190s-1 .

Detailní informace

Pánský holicí strojek Braun Series 1 190s zajistí kvalitní oholení i v těžce dostupných obastech. Je vybaven úzkou a mimořádně přesnou holicí hlavou se systémem plovoucí planžety. Přizpůsobí se tak konturám vašeho obličeje a oholí do hladka i místa kolem nosu, bradu a krk.Nadstandardní šířka planžety najednou zabere větší oblast. Holení je tak daleko rychlejší. Navíc díky ultratenkému provedení planžety je zajištěno výjimečně hladné a pohodlné oholení. Holicí strojek Braun Series 1 190s je vybaven výsuvným zastřihovačem dlouhých vousů, který si... poradí s úpravou bradky a kotlet.Ergonomický tvar strojku Braun Series 1 190s protiskluzovým držadlem zajistí pohodlnou manipulaci. Strojek se chlubí provozem ze sítě i z akumulátoru a rychlým dobíjením. Voděodolné tělo obstará snadnou údržbu a jednoduché omytí pod proudem vody. Hlavní vlastnosti Úzká přesná holicí hlava se systémem plovoucí planžety Obzvláště široká planžeta pokrývá větší oblast Ultra tenká planžeta poskytuje výjimečně hladké a komfortní holení Snadné čištění pod tekoucí vodou Ergonomický tvar perfektně padne do ruky Protiskluzné držadlo pro snadnou manipulaci i při holení s mokrýma rukama Výsuvný zastřihovač dlouhých vousů pro přesné zastřihování bradky a kotlet Provoz z akumulátorů a ze sítě Provoz bez síťového přívodu 30 min. Doba nabíjení 60 min. Rychlonabíjení 5 min. pro jedno holení Vizuální - Zelená kontrolka nabíjení LED Automatické přizpůsobení napětí po celém světě Baterie NiMh Barva: tmavě šedá

Produkt je výrobek značky Braun ,distribuovaný s EAN kódem 4210201037491.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Braun, Osobní péče Braun, Holení a péče o vzhled Braun, Elektrické holicí strojky Braun.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Holicí strojek Braun Series 1-190s-1 a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, holení a péče o vzhled sleva, elektrické holicí strojky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Braun a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Braun najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Holicí strojek Braun Series 1-190s-1
Právě si prohlížíte...

1499,- Kč