Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Konvička na mléko Rhinowares 950ml

Konvička na mléko Rhinowares 950ml
Konvička na mléko Rhinowares 950ml
Konvička na mléko Rhinowares 950ml
Konvička na mléko Rhinowares 950ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Konvička na mléko Rhinowares 950ml z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče – příslušenství, kávovary a automaty na espreso – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

Gourmet KávaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Gourmet Káva a budete spokojení s dodaným Konvička na mléko Rhinowares 950ml .

Detailní informace

Profesionální konvička na mléko od australské značky Rhinowares pro všechny, kdo si kávu bez mléka nedokáží představit. Konvička na mléko Rhinowares je vyrobena z kvalitní 1mm silné potravinářské nerezové oceli a rukojeť je speciálně ergonomicky navržena pro zaneprázdněné ruce baristy. Na vnitřní stěně konvičky jsou po obou stranách vyznačeny rysky měřící objem a to v mililitrech a uncích. Díky tomu máte možnost odměřit přesně takové množství mléka, jaké potřebuje a předejdete tak zbytečnému plýtvání. Rysky měří do 700 ml a tak Vám zbude dostat...ek místa pro napěnění mléka a dosažení co nejlepší textury. Objem: 950 ml

Produkt je výrobek značky Rhinowares ,distribuovaný s EAN kódem 799439358034.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Rhinowares, Kuchyně a jídelny Rhinowares, Kuchyňské spotřebiče – příslušenství Rhinowares, Kávovary a automaty na espreso – příslušenství Rhinowares.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Konvička na mléko Rhinowares 950ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče – příslušenství sleva, kávovary a automaty na espreso – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Rhinowares a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Rhinowares najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Konvička na mléko Rhinowares 950ml
Právě si prohlížíte...

499,- Kč